Yogamatte test: De 24 beste yogamattene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 41 yogamatter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste yogamatte per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste yogamatte

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 41 yogamatter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste yogamatte i nåtid.

Casall Treningsmatte er perfekt for de som ønsker å gjøre øvelser på gulvet. Den er laget av PVC og inneholder en mer miljøvennlig ftalatfri mykner. Teppet er 6P-fritt, noe som betyr at det ikke inneholder stoffer som er skadelige for miljøet. Matten er også perfekt for folk som har allergier fordi den ikke avgir partikler eller støv.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick PERFORMANCE MAT er en treningsmatte av høy kvalitet som egner seg for hjemmebruk og aktiv kommersiell bruk i treningsstudioet. Matten er laget av slitesterke materialer og har en behagelig overflate som hindrer skli under trening. Denne matten kan brukes til en rekke trenings- og yogaøvelser. Den er perfekt for pilates, stretching, kampsport, yoga og mer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du er en seriøs yogi og trenger en seriøs matte. Gymstick PREMIUM YOGAs høykvalitets, slitesterke matte er spesialdesignet for å gi den beste yogaopplevelsen. Vi har dekket deg med en sklisikker overflate, bærestropp og mønstret design som hjelper med justeringen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Med Gymstick VIVID Yoga Mat kan du trene komfortabelt, med en myk overflate for ledd og muskler. Den sklisikre undersiden sørger for at teppet holder seg på plass uansett. Denne matten er 4 mm tykk og er laget av høykvalitets materiale som ikke vil slites ut over tid.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du fortjener å ha en god yoga- og treningsopplevelse. FitNords rimelige og komfortable matte er lett å bære, siden den tar liten plass når den rulles sammen. Matten vår er laget av PVC med en tykkelse på 10 mm og en tykkelse på 4 mm i midten. Matten har også en sklisikker overflate, som gjør det enkelt å gjøre øvelser på gulvet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Leter du etter en matte som er miljøvennlig, gir godt grep og er behagelig å bruke? Se ikke lenger! Abilicas Yogamatte har alt du trenger. Den er laget av naturlig jute og PER, noe som betyr at den er biologisk nedbrytbar. Den har også en god struktur på overflaten for å gi et godt grep.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica YogaMat er en matte av høy kvalitet som gir god balanse og egner seg for trening av yoga og pilates. Matten er designet for å ligge veldig fast på gulvet, og kan vaskes på opptil 50 grader.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Yoga Mat er den perfekte matten for hjemmet, treningsstudioet eller på reise. Materialet har et godt grep og gir god støtdemping, noe som gjør utfordrende trening behagelig og behagelig. Laget av 2 lag TPE for ekstra komfort, og et ekstra lag mesh som barriere for å beskytte kroppen mot fuktighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick er en kork treningsmatte laget for hot yoga, pilates, stretching og andre intense treningsøkter. Matten vår er sklisikker selv når den er våt, noe som gjør den til et godt valg for ethvert miljø. Den er myk, varm og hudvennlig, noe som gjør den til den perfekte treningspartneren. Matten vår er også miljøvennlig og enkel å rengjøre.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall treningsmatte er den perfekte følgesvennen for hjemmetreningen. Den er slitesterk, lett og enkel å lagre. Matten er et must for alle som ønsker å holde seg aktive og i form. Med en rekke øvelser og tøyninger, vil du kunne nå treningsmålene dine raskere enn noen gang før!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi vet alle hvor viktig det er å holde seg frisk. Men når det kommer til å reise, er de fleste bekymret for å ikke ha riktig utstyr. Casall dekker deg med deres ultralette, sammenleggbare og kompakte yogamatte. Du trenger aldri å bekymre deg for å bære tungt utstyr igjen!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Yogamatten er perfekt for hjemmebruk, på treningsstudioet og på reise. Materialet har et godt grep og gir god støtdemping, noe som gjør utfordrende trening behagelig og behagelig. Fleksibelt TPE-materiale. Casall har valgt å investere i et materialvalg som er bærekraftig og miljøvennlig.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hold gulvet rent og sunt med Casalls treningsmatte. Det er et perfekt tillegg til ethvert treningsstudio og fungerer også som et rimelig teppe for oppholdsrommet ditt. Den er laget av materialer av høy kvalitet og har en sklisikker overflate som gir komfort under treningsøktene.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Treningsmatte er en fin måte å komme i gang med styrke- og spenstøvelser. Den har godt grep og demping mot gulvet, og den er myk nok for bare føtter. Teppet inneholder ikke PVC eller ftalater, så det er trygt å bruke i hjemmet ditt. Hvis du leter etter en måte å begynne å trene hjemme på, er dette den perfekte matten for deg!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du er i ferd med å gjøre treningsøktene dine mye bedre med denne Casall treningsmatten. Med sin unike blanding av EVA- og TPE-skum gir den akkurat den rette mengden demping og friksjon for å forbedre treningsrutinen din. Den er også lett å bære og ta med deg på farten, slik at du kan trene hvor som helst. Og fordi den er laget av resirkulerbart materiale, er den også miljøvennlig.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Reebok Delta Studio Mat er det perfekte tillegget til ethvert treningsstudio. Det 10 mm tykke skummet gir en myk, komfortabel og stabil overflate for enhver type trening. Matten har også en sklisikker bunn slik at du kan bruke den på hardtre eller andre overflater.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Adidas-matten. Yoga er den perfekte yogamatten for enhver form for trening. Den gir riktig mengde demping og stabilitet, er lett og lett å transportere, og har en sklisikker overflate som hjelper deg med å virkelig nagle disse positurene. Den er også perfekt for pilates og generell bakketrening - så enten du er en yogi, en vektløfter eller bare ønsker å ta treningsrutinen til neste nivå,

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Spørsmål og svar om yogamatter

Hva er forskjellen på yogamatte og treningsmatte?

Treningsmatter er laget for å tåle tung bruk i et treningsstudio og for å gi en mer stabil overflate for øvelser med høy effekt. De er vanligvis tykkere enn yogamatter. Når du skal kjøpe treningsmatte er det viktig å vite hvilke behov du har for at matten skal være mest effektiv for deg. Du må tenke på intensiteten og typene aktiviteter du gjør på treningsmatten. For eksempel, hvis du ofte gjør yoga eller pilates, vil en tynnere matte være bedre for disse øvelsesstilene. Hvis du er i treningstimer med høy effekt som kickboksing eller Zumba, vil en mer allsidig matte med ekstra demping være ideell.

Hvor tykk bør en treningsmatte være?

Tykkelsen på en treningsmatte måles i millimeter (mm). Standard tykkelse for en matte er 25 mm. Jo tykkere matten er, jo mer demping gir den. Det er imidlertid noen ulemper med dette, samt fordeler å vurdere. En tykkere matte kan være vanskeligere å flytte rundt på fordi den er tyngre og tar mer plass når den brettes eller rulles sammen.

Den perfekte tykkelsen for en treningsmatte avhenger av dine behov og hva du bruker den til. Hvis du for eksempel ser etter en treningsøkt som fokuserer på balanse eller stabilitet, kan det være lurt å bruke en tynnere matte slik at du bedre kan kjenne bakken under deg mens du trener.

Hvordan rense yogamatten?

Følgende er noen generelle tips for å hjelpe deg med å rengjøre yogamatten.

1) Husk alltid å fjerne matten fra gulvet før du rengjør den. Dette vil forhindre at smuss og rusk blir fanget i matten.

2) Rengjør overflaten på matten med en fuktig klut eller svamp. Dette vil fjerne svette, salt eller andre rester som kan ha samlet seg på overflaten av yogamatten din.

3) Hvis du ønsker å bruke en sprayrens til yogamatten din, sørg for å bruke en som er laget spesielt for dette formålet og følg instruksjonene nøye.

4) Du kan også prøve å bruke et naturlig rengjøringsmiddel som eddik eller sitronsaft (sprayet på en klut).

5) Når du er ferdig med å rengjøre, rist ut yogamatten og heng den opp i et område der luft kan sirkulere rundt den slik at den kan tørke skikkelig.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo