Sportsdrikk test: De 9 beste sportsdrikkene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 8 sportsdrikker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sportsdrikk per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sportsdrikk

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 8 sportsdrikker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sportsdrikk i nåtid.

Den beste sportsdrikken noensinne! Ikke flere kunstige søtningsmidler eller sukker, bare de naturlige og sunne ingrediensene. I tillegg til vitaminene og mineralene er tabletten en deilig brusende drikk. Bland det før, under eller etter trening. Du vil elske det!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Maurten er verdens mest karbohydratholdige sportsdrikk, med høy konsentrasjon av karbohydrater. Maurten brukes av mange eliteidrettsutøvere, og er en god drink å ha før, under eller etter aktiviteten din. Studier viser at kroppen vår bruker opptil 90 gram karbohydrater i timen. En pose Maurten Drink Mix 320 blandet med vann inneholder ca 240 gram karbohydrater.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Maurten Drink mix 160 Box er et produkt for deg som ønsker både flytende og mye energi. Drikk det før, under og/eller etter aktivitet. Studier viser at kroppen vår kan bruke opptil 90 gram karbohydrater i timen. En pose med drikkeblanding 160 blandet med 500 ml vann inneholder 100 gram karbohydrater, som tilsvarer tre stykker brød eller en croissant. Dette produktet er perfekt for de som

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Maurten Drink Mix 320 Caf er den ideelle drinken for idrettsutøvere og folk som alltid er på farten. Den har 100mg koffein, 320mg karbohydrater og hydrering. Maurten har klart å skjule bitterheten til koffein ved å bruke hydrogelteknologi.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 1 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo