Spikermatte test: De 10 beste Spikermattene (november 2022)

Liste over 3 spikermatter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste spikermatte per november 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste spikermatte

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 3 spikermatter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste spikermatte i nåtid.

Ecobody Spiked matt er et perfekt feel-good produkt. Laget av ren bomull, vår neglematte (eller fakirmatten, akupunkturmatten) gjør at kroppen din føles bedre allerede etter en kort tids bruk. Spikermatten lindrer smerte ved å stimulere trykkpunkter og akupressur. Det er et helt naturlig produkt som du kan bruke hvor som helst, når som helst, og som er enkelt å ha med seg rundt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du trener hardt og trenger å finne en måte å slappe av på. Denne matten er den perfekte løsningen! Den er designet for å gjenopplive kroppen din ved å øke blodstrømmen og dermed lindre muskelspenninger og smerte. Matten har mer enn 6000 små negler som er designet for å stimulere huden din og frigjøre giftstoffer. Den er laget av bomull, så den er enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Sportogtrening
Logo