BCAA test: De 18 beste BCAA-tilskuddene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 20 BCAA-supplement, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bcaa per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bcaa-tilskudd

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 20 BCA-tilskuddene som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste bcaa gainer i nåtid.

Få musklene i form og restituer deg raskere med ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamin. Det er et aminosyretilskudd av høy kvalitet som smaker godt og er en utmerket muskelbygger. Med forholdet 4: 1: 1 forsterkes det med L-leucin, L-isoleucin og L-valin. Den kan blandes med en rekke drinker eller bare tas av

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Leter du etter et BCAA-tilskudd som smaker godt og er forfriskende? Vi har dekket deg med vår nye BCAA Engine-drikk! Med et forhold på 4:1:1 av forgrenede aminosyrer, setter den deg opp for optimalisert proteinsyntese og fremme restitusjon. Det er forfriskende og nyskapende, med en frisk smak!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

BCAA Xpand er et kosttilskudd som består av forgrenede aminosyrer, essensielle elektrolytter, L-Glutamin og Citrullin. Produktet er helt fett og karbohydrater og kommer i to friske smaker. BCAA er en forkortelse for forgrenede aminosyrer. Det gir en energikilde for musklene. BCAA Xpand gir kroppen essensielle aminosyrer som er nødvendige for

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du ønsker å bygge muskler, restituere raskere og forbedre ytelsen. Dette produktet er perfekt for deg. Den inneholder de forgrenede aminosyrene (BCAA) med leucin i forholdet 8: 1: 1. Disse aminosyrene er nødvendige for muskelvekst, akselerere restitusjon, øke energien i muskelen og forbedre proteinopptaket. Det reduserer også muskeltretthet.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Det er på tide å gjøre alvor av helsen din. Star Nutrition Supreme Amino BCAA er det perfekte valget for alle som ønsker å komme i form, gå ned i vekt eller bare føle seg bedre. Med en sukkerfri formel med lavt kaloriinnhold og en smaksprofil som er vanskelig å slå, er det et av de mest populære BCAA-tilskuddene på markedet. Og med 2600 mg BCAA per dose, vil du være sikker på å nå treningsmålene dine!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

SmartSupps BCAA 2:1:1 er et høykvalitets, rimelig kosttilskudd som inneholder de forgrenede aminosyrene L-leucin, L-valin og L-isoleucin. Denne formelen stimulerer muskelbygging og fremskynder restitusjonen. Med nettbrett som er enkle å dele, kan du få fordelene med BCAA 2:1:1 på en praktisk måte.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Det er på tide å få på BCAA! SmartSupps BCAA 4: 1: 1 er et deilig, rimelig BCAA-tilskudd som vil hjelpe deg å bygge muskler og gjenopprette raskere. Dette produktet er laget med ingredienser av høyeste kvalitet, men koster ikke en arm og et bein. Du kan endelig få de resultatene du ønsker uten å tømme banken.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

BCAA 2: 1: 1 - Når det gode bare blir bedre. Vi har gjort BCAA 2:1:1 øyeblikk enda bedre i en ny, forbedret versjon. Når du trodde du hadde fått det du trengte og var fornøyd, sier vi at det er stagnasjon! Fremgang og mål endres hele tiden i et aktivt liv. Vi har fulgt med i tiden, og tilbyr nå BCAA 2:1:1 øyeblikkelig i en ny, forbedret versjon

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Scitec Nutritions BCAA Xpress er et deilig og høykonsentrert BCAA-tilskudd med de forgrenede aminosyrene L-leucin, L-isoleucin og L-valin fordelt på 2:1:1! Den inneholder de tre forgrenede aminosyrene i fri form. Scitec BCAA Xpress er det perfekte supplement for idrettsutøvere som leter etter en rask og effektiv måte å støtte muskler på

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Scivations Xtend BCAA er et raskt og effektivt utvinningsprodukt. Den inneholder aminosyrene som kroppen virkelig trenger før, under og etter trening. Den er i utgangspunktet kalori- og sukkerfri, så den er perfekt for deg som vil holde deg i form!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

BCAA+ er et komplett BCAA-tilskudd av høy kvalitet som kan brukes av alle idrettsutøvere, fra nybegynnere til profesjonelle. Det er en avansert formel som inneholder et forhold på 2:1:1 av de tre viktigste aminosyrene for muskelvekst og vedlikehold. BCAA+ Powder 400g vil hjelpe deg å nå dine mål raskere!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

BCAA Xpand er et kosttilskudd som består av forgrenede aminosyrer, essensielle elektrolytter, L-Glutamin og Citrulline. Produktet er helt fett og karbohydrater og kommer i to friske smaker. BCAA er en forkortelse for forgrenede aminosyrer.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Hvis du mener alvor med treningen din, må du vite sannheten. BCAA Xplode er et revolusjonerende BCAA-tilskudd som gir et optimalt forhold på 2:1:1, i et pulver som er lett å blande. Den er laget med høykvalitets råvarer og er lett på smak. Du vil føle forskjellen!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

BCAA ULTRA 9 er tilskuddet til forgrenet aminosyre. BCAA ULTRA 9 inneholder hele 9 gram L-leucin, L-valin og L-isoleucin i forholdet 2:1:1 som er optimalt for kroppen. BCAA ULTRA 9-preparat kommer i en velsmakende drikkeform som vil hjelpe deg å gjenvinne muskelmassen din, og hjelpe

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Leter du etter et BCAA-tilskudd for å hjelpe deg med å trene hardere, restituere raskere og presse grensene dine? Se ikke lenger! Olimp's LIMITED EDITION - DRAGON BALL - smaksatt med Forrest FruitBCAA Xplode er et genialt smaksatt pulver av forgrenede aminosyrer i forholdet 2: 1: 1 for maksimale treningsresultater. Leveres i 500g appelsinsmak. Rå kvalitet og effekt fra Olimp

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Ofte stilte spørsmål om BCAA

Er BCAA bra for kroppen?

BCAA vil hjelpe med raskere muskelvekst. BCA er forkortelse for forgrenede aminosyrer. Aminosyrer er byggesteinene i proteiner. BCAA finnes i proteinpulver og barer, men de kan også finnes i animalske og planteprodukter som kjøtt, egg, meieri, bønner, nøtter og frø.

BCAA spiller en rolle i muskelvekst og vedlikehold samt energimetabolisme. Den beste tiden å konsumere BCAA er etter en treningsøkt.

Hva er forskjellen på BCAA og EAA?

BCAA står for forgrenede aminosyrer, som er en gruppe av tre essensielle aminosyrer som hjelper med muskelvekst og reparasjon. Disse er leucin, isoleucin og valin.

EAA står for essensielle aminosyrer, som er de ni aminosyrene som kroppen din ikke kan produsere på egen hånd. Disse er histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treoninne, tryptofan og valin.

Kan man ta BCAA hver dag?

Ja det kan du.

BCAA er byggesteinene i protein og de bidrar til å fremme muskelvekst og reparasjon. De spiller også en rolle i syntesen av nevrotransmittere og hormoner.

Det er 3 typer BCAA: leucin, isoleucin og valin. Den vanligste dosen for BCAA-tilskudd er 5 gram daglig tatt i to doser – en før og en etter treningsøkten eller annen fysisk aktivitet.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo