Stepmaskin Test: De 4 beste stepmaskinene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 4 stepmaskiner, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste stepmaskin per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste stepmaskin

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 4 stepmaskiner som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste stepmaskin i nåtid.

Kom i form og hold deg aktiv med Gorilla Sports Vertical. Med dette treningsutstyret kan du enten trene på klatring med både armer og ben eller justere slik at du ligner på trening når du går i trapper. Du kan spore tid, kalorier og antall skritt mens du trener!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få mest mulig ut av treningsøktene dine med Home PRO Stepper fra Gorilla Sports. Denne stepperen har en høydejusterbar sal og en motstand som er manuell. Datamaskinen måler hastighet, distanse, tid og kaloriforbrenning.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du er ikke en sofapotet, du er en sofaatlet! Få på svetten i komforten av ditt eget hjem med denne mini-treningssykkelen. Dataskjermen sporer tid og forbrente kalorier, mens du justerer motstanden og høyden for å nå treningsmålene dine. Titan LIFE er 44 x 30 x 20 cm og veier 7,6 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo