Løpesekk test: De 6 beste ryggsekkene til løping (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 7 løpesekker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste løpesekk per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste løpesekk

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 26 ryggsekker for løping som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste løpesekk i nåtid.

Hydrering er nøkkelen til helsen din, og det samme er bekvemmelighet. Det er derfor vi har utviklet vår nye USWE Shape-Shift fuktighetspose. Med en slitesterk design som tåler oppvaskmaskin, er den enkel å rengjøre og vedlikeholde. I tillegg har den en brukervennlig ventil for rask hydrering mens du er på farten.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

USWE Hydrapak vannpose er et innovativt og bærekraftig produkt som gir en sunn, praktisk og miljøvennlig måte å holde seg hydrert. Vannposen er laget av matvarer, BPA-fri, PVC-fri og tåler oppvaskmaskin. Den har en glidende tetning, reversibel og fast rakettventil med et volum på 1,5 liter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

USWE USWE-ryggsekken er en lett, høyytelsesryggsekk designet for multisportentusiasten. Den har 4 liter lagringskapasitet, og er utstyrt med et mykt nett og ventilerte skulderstropper. Den er perfekt for å bære personlig verktøy og hydrering.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

USWE USWE Backpack er den ultimate hydreringsvesken for alle dine eventyr. Den er lett, har 10L kapasitet og gir en sprettfri opplevelse. Den har et mykt nett, svært ventilerte skulder- og bryststropper, og er utstyrt med vår NDM unk-point.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

USWE USWE Backpack er en lett, 3L race hydration-ryggsekk med en supersmart ekstern av/på organisasjonslomme for verktøy og redskaper. Denne unike av/på-løsningen lar deg fjerne lommen og redusere volumet på posen til 2 liter. Sekken er designet med en slank profil som passer godt under en sykkelhjelm, og har nok oppbevaringsplass til alt du trenger på eventyret ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Aldri bekymre deg for hva du bærer igjen med USWE USWE-ryggsekken. Denne innovative ryggsekken er designet med en 3,0 liters vannpose og et 4-punkts selesystem som vil gjøre den 100 % sprettfri i aksjon. 4L Elite vannposen er utstyrt med Slide-Seal for enkel fylling og vårt prisbelønte NDM 4-punkts selesystem som gjør at sekken føles klistret til ryggen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo