Treningsmatte test: De 12 beste treningsmattene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 29 treningsmatter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste treningsmatte per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste treningsmatte

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 29 treningsmatter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste treningsmatte i nåtid.

Du er trener og ønsker å forbedre idrettsutøvernes ferdigheter? Med Pure2Improve vil du kunne gjøre det. Dette programmet er laget for mer erfarne trenere, men også nybegynnere. Integrer de 12 øvelsene som er trykt på matten og du vil se en forbedring i styrke, bevegelighet, smidighet, hurtighet og eksplosivitet. Alt dette fører til bedre prestasjoner på banen, banen eller i ringen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tunturi Fitness Ab Mat er en flott måte å jobbe med magemusklene og kjernemuskulaturen på. Den er laget med et førsteklasses, behagelig materiale som gir god støtte til ryggen. Denne matten er også enkel å rengjøre med bare en rask tørking.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du fortjener en bedre trening. Fell Fitness er et sklisikkert teppe av høy kvalitet som er perfekt for hjemmetreningsstudioet ditt. Den er laget av slitesterkt materiale som er lett å rengjøre og har hengehull slik at du kan ta det med deg når du reiser. Den kommer også i to lengder: 140 cm og 180 cm.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi har alle vært der: du er midt i en treningsøkt og matten din glir ut under deg. Det er ikke bare pinlig, men det kan også sette deg i fare for skade. Master Fitness har laget den perfekte matten for å forhindre at dette skjer, med løkker på bunnen som lar deg henge opp matten fra alt utstyr. Matten er også fri for ftalater, så den er trygg for bruk i alle miljøer

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Treningsmatte er den perfekte matten for enhver form for trening. Den er laget med et spesielt skum som absorberer svette og gir en behagelig overflate for enhver form for trening. Den er lett å rengjøre og absorberer ikke bakterier, noe som gjør den perfekt for treningsentusiaster og idrettsutøvere.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica XC GymMat er en slitesterk og miljøvennlig treningsmatte med høy tetthet. Den er produsert i NBR-materialet og inneholder ingen giftstoffer, ftalater eller lateks. Matten har høy friksjon på begge sider og kan derfor brukes til øvelser på begge sider.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica Abilica Premium er en matte av høy kvalitet som er perfekt for treningsrom og treningssentre. Matten er laget av et veldig tett materiale og har stor friksjon. Den ligger stødig på gulvet og kan vaskes i vann og basseng. Den inneholder ikke giftstoffer, ftalater eller lateks.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Livepro er den beste matten du kan finne på markedet. Den er slitesterk og av høy kvalitet. Den egner seg til kondisjon, styrketrening og tøyningsøvelser. Matten er 120 cm lang og 60 cm bred, så det er god plass til å øve. Teppet er behagelig og gir godt grep. Tykkelsen på 7 mm er akkurat passe for en god treningsøkt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor tykk bør en treningsmatte være?

Treningsmatter brukes vanligvis til yoga, pilates og andre typer trening. Ikke hver matte har samme tykkelse. Det finnes en rekke forskjellige tykkelser som varierer fra 1/4 tomme til 3/4 tomme. Hvilken du velger avhenger av hvilken type trening du skal gjøre og hvor mye demping du ønsker.

Jo tykkere matten er, jo mer demping gir den. Tykkere matter kan imidlertid være store og vanskelige å ha med seg hvis de ikke er sammenleggbare eller rullbare.

Hva er forskjellen på yogamatte og treningsmatte?

En treningsmatte er vanligvis tykkere enn en yogamatte og gir mer demping. De er designet for å redusere påvirkningen på ledd og muskler, spesielt for idrettsutøvere eller de som er veldig aktive. Treningsmatter er også laget med en sklisikker overflate som gjør det lettere å opprettholde balansen mens du trener. Yogamatter, på den annen side, er vanligvis laget av gummi eller PVC og har en strukturert overflate som gir trekkraft når du praktiserer yogastillinger.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo