Chin up bar test: De 12 beste pull up stengene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 35 pull up stenger, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste chin up bar per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste chin up bar

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 35 pull up stenger som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste chin up bar i nåtid.

Si farvel til de dagene med å slite med å få haken over stanga! Gymstick Actives Chin Up Bar er det perfekte treningsverktøyet for alle. Den er enkel å sette opp og kan brukes til en rekke øvelser, inkludert push-ups, triceps dips og sit-ups. Det beste av alt er at den enkelt kan festes i døråpninger med standardmål. Laget av slitesterkt metall og med et sklisikkert grep

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Pull-Up er et veggmontert multifunksjonelt stativ som gir deg muligheten til å gjøre ulike typer øvelser som chin-ups med flere grep, dips, knær og benløft. Det er utmerket for de som ikke vil ha et stort klumpete tårn eller har begrenset plass.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick PREMIUM CHIN UP er en slitesterk og sikker chin-up bar som monteres på veggen. Chin-up er kjent som en svært effektiv måte å utvikle styrke i overkroppen ved å aktivere flere muskelgrupper samtidig. Den trekantede designen og formfaktoren gjør den perfekt for ethvert hjem eller kommersielle omgivelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord Chin up er en allsidig og robust veggmontert pull-up bar. Denne elegante og robuste opptrekksstangen har tre forskjellige grepsmuligheter. Med en maksimal brukervekt på 135 kg passer stangen for én person eller to personer samtidig. FitNord Chin up er perfekt for både hjemme og kommersiell bruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord Pull-up bar er en tradisjonell versjon av pull-up bar. Den monteres mellom dørkarmene. Med denne fleksible stangen kan du gjøre nesten hvilken som helst døråpning til et effektivt treningsverktøy. I tillegg er det et stort utvalg av øvelser som kan gjøres med denne stangen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Door Pullup Bar er en allsidig pull up bar som kan festes til enhver dørkarm. Det er enkelt å sette opp og justere høyden for å passe dine behov. De myke håndtakene er komfortable og vil ikke ripe opp dørkarmen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall PRF Multi Balance Trainer er et revolusjonerende, patentert treningsutstyr som vil gi deg den perfekte balansen mellom styrke og aerobic trening. Den er den eneste i sitt slag i verden og er laget for både profesjonell og hjemmebruk. PRF Multi Balance Trainer er et nytt system som kombinerer banebrytende teknologi med en brukervennlig, tidstestet design. Du kan gjøre en rekke øvelser på den,

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Chin Up Bar er den beste treningen for øvre del av ryggen. Den kan monteres i alle døråpninger og du kan bruke den til å trene biceps, rette og skrå magemuskler, brystmuskler og til å strekke.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo