Sissy squat stativ test: De 3 beste apparatene (november 2022)

Liste over 3 sissy squat stativer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sissy squat apparat per november 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sissy squat apparat

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 6 sissy squat apparater som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sissy squat apparat i nåtid.

Vår Gorilla Sports Sissy er et allsidig, kompakt og effektivt verktøy for treningen din. Den er laget av materialer av høy kvalitet for en komfortabel og sterk trening. Høyden på bakputene kan justeres fra 36 til 52 cm, slik at du kan bruke den som stol om dagen eller som sissy squat om natten.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tren bena på riktig måte med Master Fitness Master. Det er et stativ som gjør det enkelt og trygt å trene underbenene. Underbena festes med en justerbar rulle i horisontal retning. Vades hviler mot en pute som er justerbar i vertikal retning.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Sportogtrening
Logo