tannbeskytter test: De 3 beste tannbeskytterene (november 2022)

Liste over 6 tannbeskyttere, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tannbeskytter per november 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tannbeskytter

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 6 tannbeskytter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tannbeskytter i nåtid.

MG3-tannbeskytteren for konkurranser er laget av EVA-materiale (Ethylene-Vinyl-Acetate), og har ingen skadelige stoffer som silikon eller lateks. De unike egenskapene til dette materialet er dets formbarhet, temperatur og hardhet. Den kan trygt brukes i en rekke idretter, inkludert boksing.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du er ikke bare en fighter. Du er en kriger! Hold tennene og kjevene beskyttet med Hammer Boxings munnbeskyttelse. Den er laget av mykt, fleksibelt materiale for å dempe vibrasjoner og ta bort energien til sjokk. Den fordeler også støtet over et størst mulig område for bedre beskyttelse.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Sportogtrening
Logo