tannbeskytter test: De 3 beste tannbeskytterene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 6 tannbeskyttere, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tannbeskytter per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tannbeskytter

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 6 tannbeskytter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tannbeskytter i nåtid.

MG3-tannbeskytteren for konkurranser er laget av EVA-materiale (Ethylene-Vinyl-Acetate), og har ingen skadelige stoffer som silikon eller lateks. De unike egenskapene til dette materialet er dets formbarhet, temperatur og hardhet. Den kan trygt brukes i en rekke idretter, inkludert boksing.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du er ikke bare en fighter. Du er en kriger! Hold tennene og kjevene beskyttet med Hammer Boxings munnbeskyttelse. Den er laget av mykt, fleksibelt materiale for å dempe vibrasjoner og ta bort energien til sjokk. Den fordeler også støtet over et størst mulig område for bedre beskyttelse.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo