Proteinpannekake test: De 8 beste proteinpannekakene (mai 2024)

Liste over 8 proteinpannekaker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste proteinpannekake per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste proteinpannekake

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 8 proteinpannekaker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste proteinpannekake i nåtid.

Se også: Beste proteinpulver

"Pannekaker er den nye proteinshaken." - Administrerende direktør i Scitec Nutrition. Pannekaker er nå en viktig del av en aktiv persons kosthold. De er en rask, enkel og velsmakende måte å få i seg 11 g protein på én gang. I tillegg er de designet for å absorberes sakte slik at du kan nyte dem før eller etter treningen!
Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no
G4N Vegan er en 100 % vegansk, glutenfri og 25 % protein pannekake- og vaffelblanding. Laget med naturlige ingredienser, er den perfekt for de som ønsker å holde kostholdet sunt mens de fortsatt unner søtsuget. Oppskriften er enkel og lett å følge, slik at du kan nyte din favoritt frokostmat på kort tid.
Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no
Start dagen med en sunn frokost. Enten du er på farten eller bare vil unne deg en skyldfri frokost, er Goodlife Protein Pancakes det perfekte valget! Våre pannekaker er laget av naturlige ingredienser og er fri for gluten, hvete, egg og meieriprodukter. Med bare 4g sukker per pannekake og 20g protein per pakke, kan du endelig få kaken din (eller pannekaken) og spise den også!
Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com
Få den perfekte pannekaken eller vaflene på bare noen få minutter med Self Pancake Protein 240. Denne pulverblandingen har høyt proteininnhold og Omega-3, er gluten- og laktosefri, og uten søtningsmiddel. Den er perfekt til frokost eller som mellommåltid i løpet av dagen.
Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no
Med Self Crepes Protein kan du få en velsmakende og sunn frokost på noen få minutter. Pulveret er gluten- og laktosefritt, og har næringsinnholdet av havregryn, egg og sjokolade. Du trenger bare å tilsette vann og den er klar til å spises.
Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no
Har du slitt med en diett og leter etter en rask løsning? Du har kommet til rett sted! Med Fairings High Protein Pancake Blend vil du kunne nyte deilige pannekaker med 66 % protein og vaniljesmak av høy kvalitet. Disse pannekakene er laget av naturlige ingredienser, så de vil ikke etterlate magen din oppblåst.
Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com
Star Nutritions Protein Pancakes Mix er en deilig, lett å lage og proteinrik pannekakeblanding. Med 50 % protein er disse pannekakene like gode som vanlige. Gi dem en sjanse, og du vil aldri gå tilbake til vanlige pannekaker igjen!
Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com
Protein Pancakes Mix, 500g - Proteinrike pannekaker fra Star Nutrition. Enkel å lage og med 60 % protein – like gode som vanlige pannekaker!
Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Ofte stilte spørsmål om proteinpannekaker

Er det sunt med proteinpannekaker?

Proteinpannekaker er et populært frokostalternativ. De er en fin måte å få i seg protein om morgenen og stille sulten.

Mange lurer på om disse pannekakene er sunne for dem. Det er viktig å vite at det ikke finnes ett svar for alle, men det er noen generelle retningslinjer du kan følge for å finne ut om de er bra for deg eller ikke.

Når du skal avgjøre om proteinpannekaker vil være sunne for deg eller ikke, er det viktig å vurdere følgende:

  • Mengde protein i pannekakerøren
  • Mengde karbohydrater i pannekakerøren
  • Mengde fett i pannekakerøren –
  • Mengde sukker i pannekakerøren
  • Mengde fiber i pannekakerøren

Hva har man på proteinpannekaker?

Noen mennesker foretrekker å spise dem til frokost, mens andre liker dem til en ettermiddagsmatbit eller som en del av et kveldsmåltid. Du kan fylle dem med alle slags ingredienser fra blåbær og bananer til peanøttsmør og sjokoladebiter.

En typisk pannekakeoppskrift vil ha omtrent 200 kalorier per porsjon og omtrent 20 gram protein. Likevel vil antallet kalorier og proteiner variere mellom ulike produkter og oppskrifter.

 

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo