Weight gainer test: De 10 beste vektøkningspulverene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 10 vektøkningspulverene, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste weight gainer per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste weight gainer

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 10 vektøkningspulverene som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste weight gainer i nåtid.

Du har lett etter et kosttilskudd med høyt protein og høyt karbohydrat som er lett å løse opp og smaker godt. Trec Booster Oat Gainer er et supplement som vil gi deg energien du trenger for å komme deg gjennom dagen. Den har den perfekte balansen mellom protein og karbohydrater, pluss vitaminer for å holde kroppen sunn.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Hvis du leter etter et vektøkningsprodukt av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger. Self Mass Active Gainer 4 er perfekt for de som ønsker å bygge muskler og komme seg etter trening. Få de næringsstoffene du trenger og kom tilbake på banen på et blunk med denne deilige, glutenfrie, laktosefattige drikken!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Swedish Supplements er et svensk selskap som har eksistert i mange år. De er kjent for sine høykvalitetsprodukter, og Massive Mass er intet unntak. Med en god blanding av protein, aminosyrer og karbohydrater vil denne gaineren hjelpe deg med å vokse muskler, restituere raskere og gi langvarig energi til musklene dine.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du kan ikke gå galt med svenske kosttilskudd. Med deres Massive Mass gainer får du muskelveksten du trenger uten vektøkning. Denne delikate gaineren er laget av ingredienser av høy kvalitet for en slank og sunn kropp. Med en god blanding av myseprotein, aminosyrer og karbohydrater, er dette produktet du trenger for langvarig energi i musklene. Tilsatt 3000 mg kreatinmonohydrat per porsjon

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Det er på tide å få den kroppen du alltid har ønsket deg. Max Mass 3XL er en kilde til konsentrert energi, som inneholder riktig valg av karbohydrater og sunne animalske proteiner. Det er den perfekte kombinasjonen for effektiv muskelbygging. Produktet består av en sammensetning av alle viktige peptider som er nødvendige for muskelvekst og en sunn livsstil.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Proteinfabrikken Big Mass er det ultimate produktet for deg som ønsker å gå opp i vekt. Med en presis blanding av energigivende karbohydratproteiner, inneholder hver porsjon Big Mass Gainer 31 g protein og så mye som 79 g karbohydrater. Optimalt for personen som vil bli stor!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du leter enten etter GAINZ eller en måte å komme tilbake etter trening. Vi har det du trenger! Extreme Mass er en 3 KG gainer med alt du trenger for GAINZ, eller kommer først tilbake etter trening. 30 porsjoner - blandes lett og smaker godt! 100g / 400cal31% myseprotein60% komplekse karbohydrater - (maltodekstrin og havre) 5% kreatin4% fett

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

ELITE GAINER er et kraftig supplement for de som ønsker å legge på seg muskelmasse og maksimere restitusjonen. Denne laktosefrie formelen på 1000 kcal per porsjon er beriket med fordøyelsesenzym og forsterket med BCAA. Den er mild på magen og perfekt for de som ønsker å bulke opp uten bivirkningene.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo