Tennissko herre test: De 12 beste tennisskoene for menn (0 omtaler)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 12 tennissko for herre, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tennissko for herre per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tennissko for menn

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 12 tennissko for menn som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tennissko i nåtid.

Babolat Jet Tere Clay/Padel er den første og eneste tennisskoen på leirebane designet for kravene til moderne baneoverflater. Skoens innovative design har en ultratynn og lett yttersåle i full lengde som maksimerer bakkekontakten for stabilt fotfeste på grusbaner. Med et slankt design og raskt tørkende overdel er denne skoen perfekt for spillere på leirebane på alle nivåer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Babolat Pulsion Men er en tennissko bygget for spillet. Med sin lette overdel og responsive mellomsåle er det en sko som er laget for bevegelse. Yttersålen er designet med en bredere slitebane for å gripe banen og gi stabilitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Babolat Sfx 3 Tennis/Padel er den nyeste versjonen av Babolat-familien. Den har en elegant design, og er full av funksjoner for å gjøre spillet ditt mer kraftfullt og presist. Babolat Sfx 3 Tennis/Padel er designet for å være lett og gi en mer stabil følelse enn sine forgjengere.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Babolat Sfx 3 Men er en høyytelses, slitesterk sko som er bygget for å vare. Den er laget med en lett og pustende overdel i mesh, en TPU-yttersåle og en innovativ design som gjør den perfekt for bruk på eller utenfor banen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

adidas Adizero Ubersonic 4 Clay/Padel er en lett, lavt-til-bakken sko som gir den perfekte balansen mellom demping og stabilitet for leire- og padelbaner. Den har en sømløs overdel i mesh med en pustende, sokklignende passform. Gummi yttersålen er laget av adiWEAR for å gi slitestyrke på leire, mens den fulle gummi yttersålen gir trekkraft på harde baner.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Adidas Adizero Ubersonic er en tennissko som gir en lett og slitesterk design. Den har en sømløs overdel med konstruert mesh for å gi stabilitet og pusteevne. Yttersålen er designet for raske bevegelser for å hjelpe deg med å ta kontroll over banen. Disse skoene er designet for spillere som ønsker å være på forfoten og dominere sine motstandere.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Adidas Courtjam Bounce er en ny tennissko som kombinerer det beste fra to verdener: banen og padelbanen. Den er laget for spillere som ønsker å sprette på leire eller harde baner, men også spille på padelbaner. Courtjam Bounce er lettere enn de fleste tennissko og har et unikt yttersåledesign med bred forfot og en smal hæl, som gir deg god stabilitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Prince T22 Lite 2020 er en ny modell av Prince T22 2020, som er en etterlengtet oppgradering av Prince T22. Den nye Prince T22 Lite 2020 har en lettere kropp og er mer kompakt enn den forrige modellen. Den har også en bedre batterilevetid, og den har en oppgradert design.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo