Skateboard test: De 4 beste brettene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 4 skateboards, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste skateboard per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste skateboard

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 4 skateboards som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste skateboard i nåtid.

Vår STIGA Skateboard Dog 6.0 er det perfekte lekeskateboardet for din lille. Den har en slitesterk konstruksjon og er laget av materialer av høy kvalitet. Dette skateboardet er trygt og morsomt, samtidig som det lærer barna det grunnleggende om skateboard.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Skateboard Owl 8.0 er et brett laget av 7-lags kanadisk lønnetre. Den er perfekt for skatere som ønsker å forbedre ferdighetene og skateboardtriksene sine. Med sin lette vekt og robuste konstruksjon er dette brettet perfekt for både nybegynnere og proffer!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om Skateboard

Hvilket skateboard skal jeg kjøpe?

Skateboarding er en veldig populær sport i USA, og den har eksistert i flere tiår. Skateboards er laget av tre og de kommer i forskjellige former, størrelser og farger. De har alle sine fordeler og ulemper, men de er alle gode brett å begynne med hvis du kjøper din første.

Det beste skateboardet for nybegynnere vil være et som ikke er for dyrt, men som fortsatt har noen kvalitetsfunksjoner som tape med godt grep eller slitesterke hjul. Den bør også være lang nok slik at du kan kjøre den komfortabelt uten å føle at du slingrer for mye frem og tilbake.

Hvilken størrelse på skateboard?

Det finnes mange størrelser av skateboards der ute, men de fleste av dem er små i størrelse. De er vanligvis for barn som nettopp har startet og ønsker å lære å skateboard. Skateboards for voksne kommer også i forskjellige former og størrelser. Den vanligste størrelsen som voksne bruker er 7 ¼ tommer bred, som er omtrent 18 ¾ tommer lang fra nese til hale, med en akselavstand på omtrent 9 1/8 tommer.

Hvilket land kommer skateboard fra?

Skateboarding har sin opprinnelse i USA, men har nå spredt seg over hele verden.

Det første skateboardet ble laget av George Powell og Larry Stevenson i California, USA i 1965.

Er det vanskelig å skate?

Skating kan være vanskelig i begynnelsen, men det blir lettere med tid og trening. Rulleskøyter er også gode måter å lære å skate på, da de er rimeligere og lettere å lære.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo