Trampoline test: De 12 beste trampolinene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 27 trampoliner, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste trampoline per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste trampoline

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 27 trampoliner som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste trampoline i nåtid.

BERG BERG Grand Champion er den største trampolinen i verden. Med den kan du nyte et mye større hoppområde. Trampolinens design gjør at du kan hoppe lenge på en veldig sikker trampoline. BERG InGround Grand Champion tilbyr samme styrke som de andre modellene til BERG, men med et større hoppområde.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få sprett på med BERG Elite FlatGround & nbsp;, verdens mest avanserte trampoline for voksne. Vi har designet denne trampolinen for å være den ultimate innen helse, trening og moro. Den har en sterk og stabil ramme, ekstra bred matte for å holde deg komfortabel, og et sikkerhetskabinett som holder barna unna. I tillegg er den enkel å montere og brettes flat for enkel oppbevaring

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om Trampoline

Hva er best rund eller oval trampoline?

Runde eller ovale trampoliner er en fin måte for barn i alle aldre å trene og ha det gøy på samme tid. De gir en mer kompakt og sikker hoppeflate enn tradisjonelle rektangulære trampoliner, noe som gjør dem ideelle for mindre gårdsplasser og områder hvor det kanskje ikke er nok plass til en større modell.

Følgende er noen av de viktigste tingene du bør vurdere når du kjøper en rund eller oval trampoline:

  • Aldersegnethet
  • Størrelse
  • Sikkerhets egenskaper

Hvor stor trampoline bør man ha?

En liten trampoline passer for barn og personer med høyde under 120 cm. En middels stor trampoline foretrekkes av folk som er høyere enn 120 cm og ønsker å trikse på den. En stor trampoline er bedre for voksne som ønsker å bruke den som et treningsverktøy.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo