Vegansk proteinpulver test: De 8 beste veganske proteinpulverene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 16 veganske proteinpulver-produkter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste veganske proteinpulver per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste veganske proteinpulver

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 16 proteinpulver-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste veganske proteinpulver i nåtid.

Se også: Beste proteinpulver

Soy Pro fra Scitec Nutrition er et komplett protein av høy kvalitet. Den er helt fri for melk og animalsk protein. Soy Pro er ikke GMO, perfekt for vegetarianere, laktoseintolerante, og de som ikke tåler vanlige soyaprodukter. Soy Pro har en høy verdi av BCAA, glutamin og arginin.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Det er på tide å ta proteininntaket på alvor. Med QNT Protein Red Fruits kan du nyte et vegansk protein som er fullpakket med essensielle aminosyrer og kun inneholder naturlige ingredienser. Dette produktet er perfekt for vegetarianere, veganere og alle som ønsker å leve en sunnere livsstil.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Olimp Veggie Protein er et vegansk, glutenfritt og soyafritt proteinpulver som er perfekt for de som har allergi eller overfølsomhet overfor andre proteiner. Proteinpulveret vårt inneholder en blanding av forskjellige vegetabilske proteiner og er fullt av aminosyrer. Det er deilig, lett å fordøye og er laget med kjærlighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Scitec 100% Vegan Protein er et plantebasert proteintilskudd som er blant de beste i sin klasse. Laget av erteprotein, er det et komplett protein med en utmerket aminosyreprofil. Aminosyrene til stede gjør den ideell for menneskelig konsum.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Ofte stilte spørsmål om vegansk proteinpulver

Er vegansk proteinpulver bra?

Det første du må vite er at det ikke finnes noe som heter en “vegansk” proteinkilde. Protein er protein og alle typer mat har en eller annen form for det. Forskjellen med veganske kilder er imidlertid at de kommer fra plantebaserte kilder som soya, ris, erter og hamp.

Veganske proteiner er ikke bedre enn andre typer proteiner når det kommer til muskelbygging eller fettforbrenning. Dette er fordi alle proteiner inneholder de samme aminosyrene og næringsstoffene uavhengig av dyre- eller plantebasert kilde de kom fra.

Når du prøver å bygge muskler eller gå ned i vekt, bør ditt primære fokus være på kostholdet og treningsrutinen i stedet for en bestemt type proteintilskudd.

Den beste måten for folk som ikke spiser kjøtt å få nok protein i kostholdet er ved å spise variert

Hvorfor velge vegansk proteinpulver?

Vegansk proteinpulver er en fin måte å supplere kostholdet ditt med proteinet du trenger. Den kan brukes på en rekke måter, som smoothies og baking.

Protein er et viktig næringsstoff for menneskekroppen, men det kan være vanskelig å finne kilder til vegansk protein. Proteinpulver er et alternativ som mange velger fordi de er enkle å bruke og kan legges til ethvert måltid eller mellommåltid.

Veganere må være oppmerksomme på proteinet de inntar på daglig basis.

Det er mange veganske matvarer som inneholder mye protein. Noen eksempler inkluderer:

  • Bønner og linser
  • Quinoa
  • Nøtter og frø
  • Tempeh, tofu, seitan
  • Vegansk proteinpulver

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo