Treningshanske test: De 12 beste treningshanskene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 26 treningshansker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste treningshanske per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste treningshanske

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 26 treningshansker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste treningshanske i nåtid.

Master Fitness er et selskap som utvikler treningshansker av høy kvalitet som er behagelige å ha på og har en perfekt passform. Hanskene er laget av mykt skinn og tekstil som gir god ventilasjon. De er forsterket med elastisk stoff slik at de kan brukes til både vektløfting og andre idretter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness Master-hanskene er det perfekte tilbehøret for en hardcore-trening. Disse hanskene er laget av mykt lær og tekstil, og gir støtte til håndleddet og stabilitet. Borrelåslukkingen sikrer en tett passform og forhindrer at hanskene glir av under treningen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Long Finger Glove er den perfekte treningskameraten for de som ønsker å beskytte hendene mens de trener. Denne hansken er laget med et tynt, elastisk syntetisk materiale på baksiden av hånden og en klebrig håndflate for å gi optimal komfort og grep. I motsetning til andre hansker, vil ikke denne skli av eller miste sin klebrighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hold hender og håndledd sunne mens du trener! Casall Exercise Gloves er laget med et spesielt grepsmønster som reduserer håndtretthet under treningsøkter. Hanskene våre har også en håndleddsstøtte for å forhindre skade. Med størrelser for hver hånd, vil hanskene våre gjøre treningsøktene dine mer komfortable.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Disse lette, pustende og komfortable hanskene er designet for å beskytte hendene dine mot påvirkningen fra trening på treningsstudio eller utendørs. Det syntetiske materialet på håndryggen gir optimal komfort og det forsterkende materialet på håndflaten gir bedre grep. De er perfekte for vektløfting, boksing, fjellklatring, jogging, sykling og mer!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du ser etter en ny måte å forbedre spillet ditt på treningsstudioet. Du er lei av de samme gamle hanskene som ikke gir deg det grepet du trenger. Du vil ha noe som vil hjelpe deg å bli sterkere, raskere og smidigere i treningsøktene dine. Du vil ha bedre håndleddsstøtte for å forhindre skade og smerte. Vel, vi har akkurat det du trenger: Casall treningshanske. Denne hansken er laget av høykvalitets ne

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du trenger et par gode vektløfterhansker for å beskytte hendene dine mot vektene. Du vil ha et par som er laget av mykt skinn, og har god polstring for håndflaten. Og du vil at de skal være holdbare, slik at du kan bruke dem i mange år. Abilica Abilica BarGlove er akkurat tingen!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Beskytt hendene dine mot varmen fra ovnen med Abilicas smarte små hansker. De er laget av tekstil og PU-materiale, og de beskytter håndflatene samtidig som de gir deg et godt grep om kokekaret. Disse hanskene er enkle å ta av og på, og de vil ikke forstyrre din fingerferdighet mens du lager mat.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick er en komfortabel, praktisk og rimelig treningshanske designet for treningsentusiaster. Med sin justerbare spenne laget av imitert skinn, er dette produktet perfekt for de som alltid er på farten. Med sin forsterkede håndflate og kvalitative sømmer vil dette produktet vare i årevis.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du har trent feil hele denne tiden! Det er på tide å få trent eller trene godt. Gi bort de gammeldagse hanskene for Gymsticks høykvalitets, komfortable hansker. Hanskene våre kommer i en rekke farger og er laget av pustende materialer som gjør at du føler at du ikke har på deg noe i det hele tatt. Du vil kunne trene lenger og hardere, med mindre sjanse for skader, takket være den ergonomiske designen som gir ekstra

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo