Massasjeball test: De 12 beste massasjeballene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 37 massasjeballer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste massasjeball per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste massasjeball

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 37 massasjeballer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste massasjeball i nåtid.

Hvis du vil føle forskjellen på kropp og sinn, er det på tide å få Gymstick EMOTION MASSAGE. Designet med et livlig design, hjelper dette mobilitetsverktøyet å øke sirkulasjonen og lindre såre, overanstrengte muskler. Den er fast nok for dypvevsmassasje og kommer i en rekke farger.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Recovery Ball er en dypvevsmassasjeball som er flott for selvmassering. Recovery Ball gir avlastning for slitne og stramme muskler, og den er et trygt alternativ til dypvevsmassasje. Det er samme teknikk som de beste i bransjen. Bruk den før eller etter treningen for å unngå stramme muskler.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick MASSASJEBALLSETT er den perfekte gaven til dine kjære. Det er en komplett pakke med tre forskjellige Gymstick-massasjeverktøy. De er enkle å bruke, rimelige og effektive. Settet inneholder en glatt fascia ball, en tøff fascia ball og en myk fascia ball.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick SPIKEY MASSAGE er et to-i-ett massasjeverktøy med en design som når dypt inn i musklene. Neglene på ballene aktiverer stoffskiftet og gir avlastning for slitne og stramme muskler. Perfekt design for å nå skjulte muskelfrigjøringspunkter som ellers ikke kan nås.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Det er på tide å komme i form! Og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med en liten ball som er fast nok til å utløse selv de mest gjenstridige muskelspenningene. Vår VIVID Myo Ball 6 er en perfekt størrelse for selv de mest beskjedne hjem, og den er også flott for reiser. Kom i form med treningsballen vår og forbedre balansen, holdningen og styrken.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

På tide å få blodet til å pumpe! FitNord er den perfekte løsningen for alle som ønsker å lindre muskelspenninger. Denne massasjeballen er en ball med tagger som hjelper til med å frigjøre muskelspenninger. Du kan for eksempel bruke den til å gni musklene mot en treningsmatte. Baller med pigger bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen i overflaten og forbedrer dermed din generelle helse og velvære.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord FitNord Spiky er en massasjeball som er utviklet for å hjelpe til med å frigjøre muskelspenninger. Ballen har tagger som hjelper til med å stimulere blodsirkulasjonen på overflaten av kroppen, og den kan brukes til å gni musklene mot en treningsmatte. Det er et flott verktøy for folk som ønsker å lindre muskelspenninger.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick EMOTION MASSAGE er et innovativt, brukervennlig mobilitetsverktøy som hjelper deg med å komme deg etter en tøff treningsøkt eller for å frigjøre spenninger og sårhet i musklene. Fastheten til Gymstick EMOTION MASSAGE vil bidra til å gi en dyp vevsmassasje, mens det livlige designet vil bidra til å forbedre sirkulasjonen og lindre såre, overanstrengte muskler.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 2 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo