Håndleddstøtte test: De 10 beste håndledstøttene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 11 håndleddstøtter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste håndleddstøtte per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste håndleddstøtte

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 11 håndleddstøtter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste håndleddstøtte i nåtid.

Du trenger ikke å være en superhelt for å løfte tunge vekter, men det føles sikkert slik når du bærer disse håndleddspakningene! Laget av en høykvalitets elastisk polyester og gummiblanding, er disse håndleddsinnpakningene designet for å forhindre at håndleddene dine blir anstrengt. Omslaget er designet med en tommeløkke for enkel justering og komfort. Med dette produktet kan du endelig løfte vekten du ønsker, uten å bekymre deg for håndleddene!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du trenger ikke være en superhelt for å løfte tungt. Du trenger bare Performa Wrist Wraps! Disse omslagene er designet med en Batman-logo og er perfekte for enhver tungløfter. Laget av høykvalitets elastisk polyester og gummi, de er komfortable og slitesterke. De har også en tommeløkke for enkel oppbevaring.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Climaqx® håndleddsinnpakninger er designet for å støtte håndleddene dine under tunge og intensive treningsøkter. Det elastiske materialet er designet for ikke bare å gi deg stabilitet, men også for å tillate en naturlig bevegelse av håndleddet. Med Climaqx® kan du trene uten begrensninger!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

SBD Wrist Wraps, Flexible er den perfekte håndstøtten for de som leter etter litt mer komfort i håndleddsstøtten. Det er en mykere versjon av Wrist Wraps stive håndstøtter. For de fleste er Wrist Wraps Flexible et stort nok skritt fra vanlige håndleddsstøtter. Disse er ekstremt mye mer stabile enn de du får fra Gasp.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Hvis du leter etter de beste håndleddspakkene, trenger du ikke lete lenger. IPF-godkjent, råeste kvalitet og perfekt for styrkeløft, Crossfit og strongman. Dette er de stiveste av de beste håndleddspakkene.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Våre Storm Wrist Wraps er laget av et høykvalitets materiale og er spesialdesignet for å gi støtte til håndleddene dine. Designet med borrelåslukking, kan disse håndleddsomslagene enkelt justeres for å gi den perfekte mengden kompresjon. De fungerer bra for folk som må bruke hendene i lange perioder eller de som lider av leddgikt, karpaltunnelsyndrom eller andre håndleddsskader.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Hvis du leter etter de beste håndleddspakkene for vektløfting, trenger du ikke lete lenger. Våre Storm Wrist Wraps er spesialdesignet for å gi ekstrem støtte til håndleddene dine, noe som er flott for tunge løft. Omslagene er laget av et høykvalitets materiale som vil vare lenge, og borrelåsen sørger for at de holder seg på plass.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Tunge vektløfting er tøft for håndleddene. BB Wrist Wraps er designet for å gi deg den støtten du trenger for å holde tunge løft trygge og effektive. Bygget av materialer av høy kvalitet og med en bredde på 24 tommer, vil disse omslagene gi deg støtten du trenger for å holde håndleddene trygge under tunge løft.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 1 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo