Løftesko test: De 10 beste løfteskoene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 10 løftesko, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste løftesko per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste løftesko

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 10 løftesko  som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste løftesko i nåtid.

Gorilla Wear High Tops er laget for vektløfterentusiasten som vil ha en sko som er både moteriktig og funksjonell. Sålene på disse skoene er designet for å være lette og gi brukeren en perfekt blanding av komfort og støtte. Våre høye topper er også designet for å være slitesterke og tilby brukeren en langvarig sko.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Gorilla Wear Women High er den perfekte skoen for deg hvis du er en kvinne som elsker å løfte tunge ting. Denne skoen er så lett at det føles som om du ikke har på deg noe i det hele tatt. Sålene er spesialdesignet for å gjøre det lettere for deg å gjøre dine favoritt tunge vektløftingsøvelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du har løftet feil hele denne tiden! Det er på tide å bli sterk eller bli sterk. Gi bort de gammeldagse skoene for Gorilla Wear Perry høye topper. Våre ultralette sko er perfekte for deg som trener kondisjon og kroppsbygging. Disse ultralette skoene gir den perfekte kombinasjonen av høykvalitets stoff og moteriktig utseende.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Gorilla Wear Kokomo er en høykvalitets, slitesterk og vanntett ryggsekk. Den er romslig nok for din bærbare datamaskin, nettbrett og lader. Den har et dobbeltrom for enkel organisering av tingene dine. Sidelommene er perfekte for vannflasker eller paraplyer. Den har også en polstret rygg som gir komfort og støtte når du er på farten.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Vi har designet Gorilla Wear Gym Hybrids for å være den perfekte treningsskoen for enhver idrettsutøver. Enten du er løper, vektløfter eller bare ser etter noe å ha på deg på treningsstudioet, er disse skoene perfekte. De er lette, komfortable og pustende. I tillegg er de laget av materialer av høy kvalitet som vil vare lenge.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Gorilla Wear Gym Hybrids er den perfekte hybriden av en treningssko og en joggesko. Disse skoene er designet for å være multifunksjonelle, slik at du kan bruke dem på treningsstudioet, på fottur eller til og med bare løpe ærend. De er også lavt snitt for en slank design og har en hælklemme for enkel av- og påmontering. Interiøret er laget av elastisk materiale for å holde føttene dine komfortable og tørre, mens utsiden er det

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Hvorfor bruke flate sko på trening?

En studie fra University of Portsmouth fant at det å bruke flate sko under trening kan bidra til å forhindre skade.

Studien så på en gruppe på 10 løpere og målte deres slagkrefter, bakkekontakttid, skrittlengde og stivhet. De fant at når man brukte flate sko, var det mindre påvirkning på kroppen og det var lettere å opprettholde en lavere bakkekontakttid, noe som er viktig for å forhindre skade.

Kan man trene styrke uten sko?

Dette er et spørsmål som har blitt stilt av mange mennesker. Svaret er ja, du kan trene styrken uten sko. Trening med sko på vil gjøre det vanskeligere å gjøre øvelser og vil ikke være like effektivt.

Det er noen øvelser som krever at du tar av deg skoene. Det er også noen øvelser hvor du ikke trenger å bruke fottøy i det hele tatt.

Hvis du for eksempel ønsker å jobbe med balansen, vil det å ta av skoene være det beste alternativet fordi det fjerner sjansen for å skli og skade deg selv.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 1 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo