Om

Innholdsfortegnelse

Sportogtrening.no viser deg beste pris på sport- trening og friluftsprodukter. Vårt mål er å tilby sammenligning av alle utsalgssteder og produkter på nett i Norge.

Vi gjennomfører sammenligninger ved å tråle internett og presentere ulike nettbutikkers priser for produktene i vår kategori.

Samtidig lar vi deg som forbruker dele erfaringer og se hva andre syntes om produktene.

Tjenesten er helt gratis og selvfølgelig uten forpliktelser for deg som forbruker. Vi tjener penger på annonsering og avtaler med nettbutikker.

Vi håper med dette å kunne hjelpe deg til en mer behagelig kjøpsreise. Besøk gjerne en av våres andre nettsteder også.

Firma

  • Spinvest AS
  • Org nr 918 687 181 MVA
  • Søndre Skogveien 22 L, 5055 Bergen
  • salg@spin-vest.no

Slik gjennomfører vi prissamenligning

Vi tråler norske nettbutikker som selger sport- og treningsutstyr og legger til deres produkter i vår oversikt. Deretter oppdaterer vi prisene deres så ofte som vi klarer. Dette skjer ordinært sett en gang per uke. På den måte vil du som bruker kunne finne aktuelle tilbud og se hvem som selger produktet du ser etter til best pris.

Slik gjennomfører vi tester

Testene våres er et direkte resultat av tilbakemeldingen fra brukerne våres. Vi lar deg som bruker legge igjen rangeringer direkte på produktsidene. Disse rangeringene bruker vi til å rangere produktene fra beste omtaler til dårligste omtaler på i testene våres. På den måte er testene alltid tuftet på objektive tilbakemeldinger fra brukere i nåtid. Vi forholder oss ikke til redaksjonelle eller subjektive vurderinger til tekstforfatter.

Kundeservice

Vi er tilgjengelig for dine spørsmål og dine tilbakemeldinger. Send gjerne en e-post til salg@spin-vest.no eller ta kontakt med oss her.

Personvern

Ditt personvern blir tatt på høyeste alvor. Vi lagrer data i tråd med GDPR og bruker den kun til å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Les også gjerne vår personvernerklæring

Annonsering

Vi finansierer nettsiden gjennom annonser. Dette i form av bannere og annonser gjennom lenker og såkalte affiliates. Det betyr at vi kan tjene penger om du besøker og/eller kjøper noe av nettsidene  vi lenker til fra denne nettsiden.

Samarbeidssider

Beautypriser.no – Skjønnhetsprodukter

Gardenradar.no – Sammenlign bygg- og hageprodukter

Motorpriser.no – Sammenlign bil- og kjøretøyprodukter

Reservasjon

Vi gjør alltid vårt beste for å levere kvalitetsinnhold til brukerne våres. Likevel må vi ta forbehold om at det kan dukke opp feil i både prisene vi viser og innholdet vi skriver.

Sportogtrening
Logo