Situpsbenk Test: De 12 beste situpsbenkene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 16 situpsbenker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste situpsbenk per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste situpsbenk

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 16 situpsbenker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste situpsbenk i nåtid.

Gyronetics er et svensk selskap som har utviklet og produsert møbler til hjemmet de siste 40 årene. De siste årene har de også begynt å utvikle treningsutstyr. Målet er å tilby en ekstra dimensjon til treningen din, som kan brukes i ditt eget hjem. Gyronetics Situpsbänk er en sammenleggbar sittebenk med en pute som er 91 cm lang og kan justeres i

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Har du ikke mye plass til treningsutstyret ditt? Ikke bekymre deg! Gorilla Sports har den perfekte løsningen for deg. Denne sittebenken er sammenleggbar og kan justeres i fem forskjellige posisjoner. Den tåler opptil 150 kg, så den er perfekt for deg hvis du vil trene tunge. Og ryggputen er 100 cm lang og 30 cm bred, så den vil gi deg maksimal komfort mens

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Sit Up-benken er den perfekte løsningen for effektiv magetrening. Benken er justerbar i 18 forskjellige posisjoner, og kan gå så lavt som 48,5 cm fra gulvet. Den er også slitesterk og enkel å montere, så den vil vare en levetid med treningsøkter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Til slutt en kompakt og stabil treningsbenk for effektiv magetrening. Gymstick AbBench er polstret med en pute for mer komfort. Den kan justeres til fire posisjoner, noe som gjør den egnet for nybegynnere så vel som avanserte brukere. Du kan brette den sammen når du er ferdig og oppbevare den i hjørnet av rommet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord Ab Bench er et ekstremt enkelt hjelpemiddel for å holde seg i form. Denne benken er designet for effektiv situptrening. Sittebenken er laget av robust stål som garanterer lang levetid. Benken har justerbare fotstøtter, og trukket med skum av meget høy kvalitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo