Hoppetau test: De 12 beste hoppetauene (mars 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 31 hoppetau, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hoppetau per mars 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hoppetau

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 31 hoppetau som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hoppetau i nåtid.

Hopp til rytmen til din egen tromme! Reebok Delta Reebok Rope er et kraftig hoppetau som er ideelt for hopping, krysstrening og mer. Dette tauet er laget med en tykkere stropp og har 100 gram ekstra vekt i hvert håndtak. Flott for å trene og holde seg i form, dette hoppetauet er perfekt for alle som ønsker å hoppe over veien til en bedre kropp.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Jump-tau er den perfekte kondisjonstreningspartneren for deg. Det er et høykvalitetsprodukt som mange profesjonelle idrettsutøvere bruker. Hopptauet er en fin måte å trene utholdenhet på, forbrenne fett og forbedre koordinasjon og balanse.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Casall hoppetau er et høykvalitets hoppetau som er designet for kondisjonstrening. Den er bærbar, lett og enkel å bruke. Den kan brukes av både voksne og barn. Dette hoppetauet er en perfekt måte å trene utholdenhet på, forbrenne fett, forbedre koordinasjon og balanse.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Et hoppetau er et viktig verktøy for mange mennesker. Enten du er en profesjonell idrettsutøver, en amatør, eller bare trenger å holde deg i form, er dette det perfekte produktet for deg. Våre miljøvennlige produkter er laget av ubleket bomull med trehåndtak og kommer i forskjellige lengder. Få ditt Abilica GreenLine hoppetau i dag!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica Jump Up er et revolusjonerende treningsverktøy for kvinner. Det er den første og eneste hoppeplattformen designet spesielt for kvinners behov. Det er en enkel og effektiv måte å komme i form, gå ned i vekt og ha det gøy mens du gjør det. Abilica Jump Up er perfekt for å øke kondisjonen, forbedre koordinasjonen og forbrenne fett.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Du er klar for å komme i form, men har ikke plass til et treningsstudio? Hjemme eller på kontoret, med FitNords skinnhopptau kan du trene når som helst og hvor som helst. Den er perfekt for både nybegynnere og profesjonelle idrettsutøvere.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Leather Jump Rope er det perfekte tillegget til treningsrutinen din. Den er laget av et sterkt 275 cm langt lærtau med komfortable trehåndtak. Den er perfekt for lange økter på treningssenteret eller hjemme. Du kan velge mellom fargen tre eller brun.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick SPEED ROPE er det mest avanserte fartstauet på markedet. Det er et perfekt treningsverktøy for hopping og sportstrening, samt for vekttap. Stålkabelen er fleksibel, slitesterk og enkel å justere. Den smarte designen lar deg hoppe over med letthet og komfort.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Active er et hoppetau som hjelper deg å brenne fett og forbedre kardiovaskulær utholdenhet. Taulengden kan justeres til 275 cm og har stive håndtak med myk, sklisikker overflate. Den er perfekt for folk på alle treningsnivåer som ønsker å gå ned i vekt, holde seg i form og ha det gøy.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick er et selskap med en misjon om å få folk til å bevege seg mer. Vi mener at alle skal kunne nyte fordelene ved en aktiv livsstil, og derfor har vi utviklet en rekke produkter for å hjelpe deg med å trene hjemme, på kontoret eller på farten. Gymstick Speed-tauet er designet for å forbedre koordinasjonen, smidigheten og utholdenheten din. Det er også flott for å bygge muskeltonus og muskelmasse.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om hoppetau

Kan man gå ned i vekt av å hoppe tau?

Å hoppe tau er en fin måte å forbrenne kalorier og tone muskler på. Det kan også hjelpe deg å gå ned i vekt.

Gjennomsnittlig person forbrenner omtrent 1000 kalorier per time med moderat intensitet hoppetau. Det er omtrent det samme som å løpe en time på tredemølle i moderat tempo. Så hvis du leter etter en enkel måte å forbrenne noen ekstra kalorier på, hopp i tau!

Hoppetau er også en fin måte å tone musklene på fordi det krever at de jobber for å holde balansen mens du hopper.

Er det god trening å hoppe tau?

Hoppetau er en fin måte å komme i form på og holde pulsen oppe. Det er også en perfekt treningsøkt for barn fordi den bruker alle muskler i kroppen, er enkel å gjennomføre og ikke krever noe utstyr.

Hoppetau er rimelige, bærbare og kan gjøres nesten hvor som helst. Du kan bruke dem hjemme, trene på treningsstudioet eller utendørs – det er ingen begrensninger! Hoppetau er også en utmerket form for aerobic trening som hjelper med vekttap og hjertehelse.

Å hoppe tau gir imidlertid ikke nok motstand for folk som ønsker å bygge muskelmasse eller forbedre eksplosiviteten.

Hvilke muskler trenes ved å hoppe tau?

Hoppetau er en flott kondisjonstrening, og det hjelper å bygge opp beinmusklene.

Det trener også armene, magen og ryggen.

Hva gjør hoppetau med kroppen?

Å hoppe tau er en fin måte å forbrenne kalorier på, tone musklene og øke hjertefrekvensen.

Fordelene med å hoppe tau er mange. Den kan brukes som treningsform eller som en måte å holde seg i form. Å hoppe tau er også en utmerket måte å trene på uten å måtte gå på treningsstudio.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo