Yoga blokk test: De 12 beste yogablokkene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 11 yogablokker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste yogablokk per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste yogablokk

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 41 yogablokker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste yogablokk i nåtid.

Gorilla Sports Yoga Blocks er et yogaverktøy. De brukes til å gi støtte til hender, føtter, ben og rygg. Blokkene kan brukes enten stående eller langsgående på kort- eller langsiden under. De kommer i syv forskjellige farger og er laget av hudvennlig skum som er hardt og slitesterkt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Yogablock er en korkblokk som er perfekt for alle typer treningsøkter. Den er lett og lett å bære, og kan brukes i alle mulige posisjoner. Gorilla Sports Yogablock er et flott tillegg til enhver treningsrutine.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Kork er et naturlig materiale som er bærekraftig, resirkulerbart og biologisk nedbrytbart. Den har utmerkede varmeisolasjonsegenskaper og er også en ideell lydisolator. Når en korkyogablokk brukes i en yogatime, vil den ikke bare hjelpe deg med å forbedre holdningen din, men den vil også bidra til å skape et mer behagelig og hyggelig miljø for deg og elevene dine.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Titan LIFE Yoga-blokken er et must for enhver yoga- eller pilatesentusiast. Yogablokken brukes til å støtte alle typer yogastillinger. Den kan også brukes til å fremme smidigheten din. Yogablokken kan brukes av både nybegynnere og erfarne utøvere. Det er et allsidig produkt som kan brukes på mange forskjellige måter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Gymstick Yoga er en innovativ yogablokk laget av naturlig kork. Det er et perfekt verktøy i yogarelatert trening for bedre bevegelse, balanse og holdning. Den tette og stabile strukturen til blokken gir trygghet selv i de mest intensive øvelsene. Materialet er ansvarlig produsert, 100 % naturlig, miljøvennlig og resirkulerbart.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Active Yoga Block er laget av naturlig kork og er perfekt for enhver form for fysisk aktivitet. Den er lett, slitesterk og miljøvennlig. Korken er ansvarlig hentet og 100 % biologisk nedbrytbar. Det er en fin måte å få litt ekstra pute til treningen på.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Det er på tide å få den rette yogablokken. Casall Casall Yogablokk er en lett, slitesterk og allsidig yogablokk som vil hjelpe deg å finne de riktige yogastillingene. Den er laget av naturlige materialer og kan brukes til både varm og kald terapi.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vår korkyogablokk er et naturlig valg for din yogapraksis. Kork er et naturlig pustende materiale som gir god støtte uten å gi deg folder. Denne blokken er laget av 100 % naturlig kork, og vi har designet den for å være lett og lett å bære med deg uansett hvor du går.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Pure2Improve PURE er det perfekte tilbehøret for yogaøktene dine. Det gir støtte når du utfører ulike øvelser og begrenser overbelastning av muskler og ledd. PURE reduserer risikoen for skader og er ideell for raske resultater. Få det nå!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo