Rygghevbenk Test: De 12 beste ryggbenkene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 16 ryggbenker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste rygghevbenk per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste rygghevbenk

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 16 ryggbenker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste rygghevbenk i nåtid.

Tricon ryggtrener fra Finnlo er et utmerket verktøy for å trene rygg og rumpe. Hofteputen kan justeres i 12 forskjellige nivåer for den perfekte ergonomiske posisjonen. Det er støttehåndtak som treningshjelpemidler for å hjelpe deg å holde fokus under treningen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ser du etter en god treningspartner som kan hjelpe deg å trene smartere og hardere? Gyronetikk er akkurat det du trenger for å nå treningsmålene dine. Den sammenleggbare ryggbenken er designet for hjemmet, kontoret eller treningsstudioet og kan slås sammen når den ikke er i bruk. Ryggbenken har to puter til leggene og en større pute for ryggen som kan justeres mellom tre posisjoner.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Kom i form som aldri før med Gorilla Sports bakbenk! Denne treningsbenken har en sterk konstruksjon, to faste grep, og puter til leggen som er trygge å bruke. Gulvplaten er også meget stabil, noe som gjør den fleksibel og sikker. Du kan raskt justere høyden etter behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

MAXXUS® Hyperextension-benken er en fin måte å øke kjernestyrken og utvikle magre muskler. Benken er designet for å jobbe med hele baksiden av kroppen, inkludert korsryggen. Denne benken har også et innebygd stroppsystem som eliminerer behovet for ekstra utstyr.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få den perfekte treningen med Gorilla Sports sin justerbare vektbenk. Med en fast vinkel på 90 grader tåler denne benken en maksimal belastning på 250 kg. De tre gummiføttene gjør den stabil og du kan presse deg selv til neste nivå.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du har trent feil hele denne tiden! Det er på tide å komme tilbake til det grunnleggende med Gymstick. Det er en benk som gir en effektiv og målrettet trening av rygg og rumpa. Den har også puter under bena for bedre komfort mens du ligger ned. Du vil ikke angre på å få denne!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Med FitNords bakbenk kan du fokusere treningen på rygg og rumpa. Benken er også justerbar i en behagelig høyde, og kan enkelt plasseres i oppbevaringsposisjon når den ikke er i bruk. På den måten passer benken inn i et lite rom.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tren ryggen med den perfekte vinkelen for maksimal effektivitet. Master Fitness Master er designet for å forbedre holdningen din og hjelpe deg med å bygge muskler i rygg, skuldre og armer. Det er et flott tillegg til ethvert hjemmetreningsstudio, og det er laget med materialer av høy kvalitet som er holdbare nok til å vare hele livet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

"Impulse Impulse Multi" er et høykvalitets kommersielt produkt som er designet for å gjøre treningen mer effektiv og komfortabel. "Impulse Impulse Multi" har et unikt design som lar deg fullføre treningen på en svært brukervennlig måte. Det er et fantastisk produkt som vil gjøre treningen din mer effektiv og komfortabel.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo