Proteinbar test: De 18 beste proteinbarene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 37 proteinbarer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste proteinbar per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste proteinbar

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 37 proteinbarer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste proteinbar i nåtid.

EN TIL HUNDRE Proteinballer er de best smakende, sunneste og mest bærekraftige proteinballene på markedet. De er laget med naturlige ingredienser og er veganske og glutenfrie. Våre proteinkuler er basert på helt naturlige ingredienser. De inneholder naturlig sødme fra dadler, protein fra mandler og myse. Vi krydrer dem med den beste typen kokos. Deretter dekkes kulene i et tynt lag mørk sjokolade for en

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Visste du at favorittproteinbaren din kan være høy i sukker og kalorier? Det er derfor vi laget Goodlife Low Sugar! Med maks 170 kcal og mindre enn 2 g sukker per bar er dette den perfekte snacksen for de som vil spise sunt. Laget uten palmeolje og ingen aspartam, det er en skyldfri godbit som smaker for godt til å være sant.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

EN TIL HUNDRE Proteinbarer er en blanding mellom en rå bar og en tradisjonell proteinbar. De er laget uten tilsatt sukker og er designet for å være sunne, deilige og mettende. Alt mens du er glutenfri, soyafri, vegansk og paleo!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du trenger ikke å ofre smak for helsen. Vi har laget en bar som har den perfekte balansen mellom smak, helse og ernæring. One to Hundred bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet, og vi snakker ikke bare om protein. Barene våre er glutenfrie, soyafrie og veganske.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Goodlife Low Sugar 15x50g er en ny og oppsiktsvekkende god proteinbar med maks 170 kcal og under 2 g sukker per bar! Den tilbyr høyt proteininnhold, uten palmeolje, aspartam og andre ekle tilsetningsstoffer. Det er deilig, kommer i flere smaker, og er perfekt for de som vil spise sunt.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

ProteinPro Bar er en myk proteinbar uten tilsatt sukker, beriket med vitamin B og C. Den er perfekt for å tilføre protein etter trening eller i løpet av dagen, og den egner seg også til dietter. Baren har 50 % protein uten tilsatt sukker, og den smaker deilig!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du vet du vil ha det. Du vet at du trenger det. Du vet at du fortjener det. ProteinPro BigBite 45g x er drømmenes proteinbar! Få proteininnholdet til et helt måltid, i en praktisk og velsmakende bar, uten tilsatt sukker. Dessuten er barene våre glutenfrie, soyafrie, GMO-frie og har ingen kunstige søtningsmidler eller konserveringsmidler!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Ofte stilte spørsmål om porteinbarer

Er proteinbar bra?

Proteinbarer er et populært mellommåltid som spises av folk som ønsker å få i seg proteininntaket for dagen. De er laget av protein av høy kvalitet, og det er derfor de er så populære. Det er imidlertid noen ulemper ved å spise dem også.

Det viktigste å huske på med proteinbarer er at de ikke inneholder alle vitaminene og mineralene som du får fra et måltid eller et balansert kosthold. Dette betyr at du bør være forsiktig når du spiser dem fordi du kan ende opp med å føle deg sulten kort tid etter, noe som kan føre til overspising senere på dagen.

En annen ting å merke seg om disse barene er at de ikke nødvendigvis er sunne og kan inneholde mye sukker og fett, noe som kan føre til vektøkning hvis de konsumeres for ofte.

Avslutningsvis er det best å ikke stole på proteinbarer som den eneste kilden til ernæring, men heller som en og annen matbit til måltider eller etter trening.

Hvor bra er proteinbarer?

Proteinbarer er en fin måte å få i seg proteinet og få en energiboost. De er praktiske og enkle å ta med deg på farten.

Det finnes mange forskjellige typer proteinbarer på markedet, men ikke alle har samme næringsverdi. Det er tre hovedting du bør se etter når du kjøper en proteinbar: smak, ingredienser og pris.

Hva hjelper proteinbar med?

Proteinbarer er en god kilde til protein og kan spises til frokost, lunsj eller som mellommåltid.

Proteinbarer er en praktisk måte å få i seg din daglige dose protein. De kan spises når som helst på dagen for å gi deg ekstra energi. Proteinbarer gir også et godt måltid etter trening.

Kan man spise proteinbar hver dag?

Ja, man kan spise proteinbar hver dag. Likevel er det viktig å huske på å få i seg andre kilder  til næring.

Når bør man spise proteinbar?

Den beste tiden å spise en proteinbar er når du føler deg sulten og trenger noe raskt og enkelt å spise. Det er også bra for før eller etter en treningsøkt fordi det vil gi kroppen din de næringsstoffene den trenger for å komme seg etter treningen.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo