Gåstav test: De 12 beste gåstavene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 10 gåstaver, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste gåstav per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste gåstav

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 10 gåstaver som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste gåstav i nåtid.

Spaserstokker er ikke bare for eldre. De er også flotte for de som ønsker å holde seg i form, aktiv og sunn. Gymstick Active er en spaserstokk for de mer erfarne. Den er veldig lett, slitesterk og har en stropp som er både komfortabel og justerbar. Håndtaket er derimot mykt og finnes i lengder fra 105-125 cm.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

BungyPump er treningsstav nummer én for de som vil komme i gang med trening eller trenger et godt verktøy for rehabilitering. Den er perfekt for hverdagsmosjonister som ønsker å komme i form og opprettholde kondisjon. Personalet er også unikt designet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

BungyPumpen er en tøff treningsstav som er rettet mot de som allerede er aktive med treningen og ser etter en utfordring. Passer for elitemosjonister som ønsker å utvikle seg på trening. Stangen er unik med sitt innebygde oppheng på ca. 3 meter, noe som betyr at du kan trene på alle underlag, innendørs eller utendørs.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

BungyPump Sportspro er spaserstokken som retter seg mot de som er ute etter et treningsverktøy på treningsnivå. Dette er stenger uten oppheng. Stangen er av høy kvalitet med ekstra sterke gummiføtter for lang holdbarhet, under gummifoten er det en plastkule. Denne ballen kan blåses opp eller tømmes for å justere høyden på spaserstokken, og den er enkel å bruke.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi vet at du har det travelt og ikke har tid til å trene. Derfor fant vi opp BungyPump Slimline, en litt enklere elastisk treningsstav som er rettet mot de som vil komme i gang med trening. Den er perfekt for hverdagsmosjonister som ønsker å komme i form og opprettholde kondisjon. Denne stangen er smalere i modellen, har kortere lengde, og er lettere å oppbevare enn vår originale modell.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvis du leter etter en utfordring, så har vi den for deg. BungyPump Power er den tøffeste baren på markedet og er perfekt for enhver eliteidrettsutøver eller sterk person som krever mer av treningen. Staben er laget av solid stål og vil vare livet ut.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

BungyPump Pink Charity er treningspinnen som retter seg mot de som vil komme i gang med trening eller trenger et godt verktøy for rehabilitering. Passer for hverdagsmosjonister som ønsker å komme i form og opprettholde kondisjon. Personalet er unikt da det kan brukes av både menn og kvinner, uavhengig av høyde, vekt eller alder.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

BungyPump Walkathlon treningsstang er laget av kvalitetsmaterialer og kommer med to forskjellige motstandsvekter. Versjonen på 4 kilo er ideell for en skånsom kondisjonstrening, mens versjonen på 6 kilo gir en mer intens treningsøkt. Den er perfekt for trening eller fotturer!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo