Badmintonracket test: De 12 beste badmintonracketene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 47 badmintonracketer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste badmintonracket per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste badmintonracket

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 47 badmintonracket som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste badmintonracket i nåtid.

Yonex Astrox 100 Zx er den siste oppdateringen til Yonex Astrox-serien, og er en høykvalitetsracket for middels og avanserte spillere. Denne racketen har en hodestørrelse på 100 sq. in., som er perfekt for spillere som ønsker mer kontroll over skuddene sine.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Duora 10 er en lett, slitesterk racket med et nytt, kraftig strengmønster. Duora 10 har et åpent strengmønster som gir mer kraft og kontroll. Den har en hodestørrelse på 98 kvadrattommer, som er perfekt for middels spillere som ønsker å ta spillet sitt til neste nivå.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Astrox 77 er en lett, høyytelses og slitesterk racket som vil hjelpe deg å ta spillet ditt til neste nivå. Den har en ny og forbedret rammeform som er lettere og kraftigere med et oppdatert balansepunkt. 77 Shine Yellow er perfekt for nybegynnere som ønsker å forbedre spillet sitt, så vel som erfarne spillere som ønsker å ta det opp et hakk!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Musclepower 2Jr er en barneracket som er designet for maksimal kraft, holdbarhet og kontroll. Den er designet for å være enkel å håndtere og har en ultralett design for rask håndtering. Med denne racketen kan barna dine være ustoppelige!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Den mest avanserte tennisracketen i spillet, Yonex Duora 99, er den perfekte racketen for spillere med et middels til avansert spillenivå. Den har en hodelysbalanse med en stor sweet spot og en jevn balanse mellom kraft og kontroll. Med en ny rammeform og design er denne racketen perfekt for spillere som ønsker å fortsette å forbedre spillet sitt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Astrox 55 er en lett, aerodynamisk racket for den aggressive spilleren. Med en hodestørrelse på 100 sq. in. gir denne racketen utmerket manøvrerbarhet og kontroll. Den tynne bjelken og den lave vekten gjør det enkelt å svinge med kraft. Astrox 55 er designet for spilleren som ønsker å bevege seg raskt fremover for å dra nytte av korte baller og skape spinn på ballen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Duora 77 er den ultimate racketen for avanserte spillere. Den har Yonex sin revolusjonerende Graphene Touch-teknologi og en ny, dynamisk rammedesign. Duora 77 er bygget for mestere!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Nanoflare 270 Speed er en lett, fartsfylt racket som vil hjelpe deg å ta spillet ditt til neste nivå. Det er et godt valg for nybegynnere eller middels spillere som er ute etter rask respons og økt manøvrerbarhet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Nanoflare Junior er en racket for juniorspillere. Den er laget av grafitt og har en hodestørrelse på 98 kvadrattommer. Raketten har en vekt på 10,8 gram og en lengde på 27 tommer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Slipp løs kraften i spillet ditt med Yonex Nanoflare Drive. Denne racketen er designet for å gi en forbedret følelse, økt kontroll og forbedret nøyaktighet. Med en hodestørrelse på 100 kvadrattommer og en vekt på 10,8 gram, er denne racketen perfekt for nybegynnere eller middels.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo