Energi gel test: De 9 beste gel-produktene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 14 gels, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste energi gel per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste energi gel

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 14 energi gels som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste energi gel i nåtid.

Du fortjener det beste. Du fortjener Hüma. Vi er ikke de billigste. Vi er ikke de dyreste. Vi er best. Og vi vet det. Hüma er forpliktet til å gi deg de beste smakene av energigeler på markedet, med ekte frukt og 100 % naturlige ingredienser, slik at du kan få en bedre opplevelse og føle deg som en mester.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Huma Energy Gels er den perfekte måten å erstatte elektrolytter, sukker og proteiner under og etter trening. Huma Energy Gels er en velsmakende, lett å spise snack som du kan ta med deg hvor som helst. Huma PLUS Gels inneholder en dobling av mengden elektrolytter i en enkelt gel.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

PurePower Energy Gels er den perfekte løsningen når du trenger et raskt energiutbrudd. De inneholder karbohydrater som lett og raskt tas opp av kroppen, noe som kan være nødvendig ved hard trening. De er et alternativ til energistråler og gir en enkel måte å få i seg de næringsstoffene du trenger uten å måtte stoppe det du gjør.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Maurten GEl100 Box er verdens første karbohydratgelé, designet for å gi deg 100 gram karbohydrater i timen. GEl100 Box er laget av en unik blanding av glukose og fruktose (forhold på 0,8:1), slik at du kan fylle på opptil 100 gram karbohydrater per time. GEl100 Box kommer i en hendig, gjenlukkbar pakke som er perfekt for å ha med deg på din neste langdistanse

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Maurten er et helsetilskudd som gir 100 mg koffein og 25 g karbohydrater i en liten gel som er lett å svelge. Med Maurten vil du være i stand til å holde deg energisk, våken og fokusert i timevis uten rystelser eller krasj forbundet med kaffe eller andre koffeinholdige drikker.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tenk deg dette, du er i ferd med å legge deg og det siste du trenger er en perfekt natts søvn. Du er i sengen, øynene begynner å lukke seg, men så skjer det. Partneren din begynner å snorke, høyt nok til at naboene kan høre. Hva gjør du? Du kan stå opp og sove på sofaen, men hva om du ikke kan sovne der ute?

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo