Balansebrett test: De 12 beste balansebrettene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 26 balansebrett, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste balansebrett per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste balansebrett

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 26 balansebrett som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste balansebrett i nåtid.

JobOut er et balansebrett som er designet for å hjelpe deg med å forbedre balansen og styrke kjernemuskulaturen. Den kan brukes til balansetrening eller til å stå på en mer aktiv og variert måte. Å være aktiv øker blodsirkulasjonen, som igjen forbedrer humøret og reduserer risikoen for hjertesykdom.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

JobOut er det perfekte balansebrettet for alle som ønsker å holde seg i form og ha en sunn livsstil. Det er en fin måte å forbedre balansen og koordinasjonen på, samtidig som du øker energinivået og forbedrer blodsirkulasjonen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

JobOut balansebrett er et flott verktøy for å forbedre balanse og koordinasjon samt styrke kjernemuskulatur, ankler, knær, lår og legger. Den er perfekt for konsentrasjonstrening og gir økt kroppskontroll.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Balance er et nytt og innovativt produkt som bringer balanse og koordinasjon til treningen din. Med en rekke øvelser som du kan gjøre på brettet, vil det styrke overkroppsmusklene dine samtidig som det forbedrer balansen og koordinasjonen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Balance har to sider og kan brukes som balansebrett eller som massasjepute. Bruk ballen med frivekter for en bedre treningsøkt for magemuskler, eller bruk den som ryggstøtte på kontorstolen for å redusere stress og spenninger i ryggen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall Balance pad er en myk balansetrener som fokuserer på noen få beroligende bevegelser. De lavintensive øvelsene er perfekte for oppvarming, restitusjon og spesielt for å styrke anklene. Med en størrelse på 40 cm x 30 cm x 6 cm er den også flott for reiser.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica BigBalance er den perfekte balanseputen for alle balanseøvelsene dine. Den er 45 cm i diameter, buet og har en fleksibel mengde luft inni som lar deg justere vanskelighetsgraden. Den er perfekt for stående eller sittende øvelser, eller liggende.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

BalanceBoard Labyrinth er et balansespill som utfordrer din likevekt og koordinasjon. Spillet er designet for å hjelpe deg med å forbedre balansen, styrke og smidighet mens du har det gøy. Det er den perfekte måten å bli aktiv og holde seg aktiv på.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Forbedre din holdning og kroppskontroll med LivePro Balance Board! Dette balansebrettet i tre med røffe ben gir funksjonell trening. Det er en fin måte å forbedre balansen og koordinasjonen på, og den er perfekt for alle aldre.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Livepro Balance Trainer Pro er designet for profesjonell bruk for å møte behovene til de mest krevende treningsentusiastene. Takket være den spesielt strukturerte overflaten er Balance Trainer Pro Hemisphere ekstremt slitesterk. Den tilbyr allsidighet i trening og tilbyr et bredt utvalg av øvelser som kan utføres på den. Livepros Balance Trainer Pro er et godt valg for treningssentre og profesjonelle treningsfasiliteter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om balansebrett og balanseballer

Hvordan trene på balansebrett?

Balansebrett er en fin måte å trene på balanse og stabilitet. De brukes ofte av idrettsutøvere, dansestudenter og alle som ønsker å forbedre balanseferdighetene sine.

For å komme i gang, finn et balansebrett som er riktig størrelse for deg. Du vil at føttene dine skal kunne nå bakken når du står på brettet med hælene i kontakt med det.

Stå deretter på brettet med den ene foten foran den andre og bøy knærne litt slik at du har en god støtte. Tærne dine skal peke fremover eller litt utover og ikke rett frem.

Til slutt flytter du vekten frem og tilbake fra ett ben til et annet mens du opprettholder en stabil posisjon på brettet. Prøv å ikke forskyve eller skli for mye, da dette vil gjøre det vanskelig å holde balansen!

Kan man trene opp balansen?

Ja, du kan trene balansen. Det er to typer balanse: statisk og dynamisk. Statisk balanse er evnen til å stå på ett ben eller i stasjonær stilling uten å svaie eller falle. Dynamisk balanse er evnen til å opprettholde tyngdepunktet mens du beveger deg.

Balansetrening kan gjøres med en rekke øvelser, men de fleste starter med å stå på ett ben i 30 sekunder av gangen og deretter bygge seg opp derfra. Dette bidrar til å forbedre din styrke og koordinasjon for å hjelpe deg med å holde deg balansert når ting blir vanskeligere.

 

Hva er balansebrett bra for?

Balansebrett er en type treningsutstyr som brukes til balanse- og stabilitetsøvelser.

Balansebrett er vanligvis laget av hard plast med en strukturert overflate. De kommer i forskjellige former, størrelser og farger.

Balansebrett brukes ofte av folk som ønsker å forbedre balansen, stabiliteten eller koordinasjonen.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo