Boksehanske test: De 12 beste boksehanskene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 19 bokseshansker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste boksehanske per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste boksehanske

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 19 boksehansker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste boksehanske i nåtid.

Master Fitness Boxhandske er en revolusjonerende boksehanske med tommelen festet til hansken. Denne designen har tykk polstring og kan brukes til trening med votter og boksesekker. Borrelås rundt håndleddet. Tilgjengelig i 10,12 eller 14 oz. Laget av myk og slitesterk PU, den er perfekt for trening hjemme, i treningsstudioet eller i en treningsklubb.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Casall PRF borrelåshansker er designet for boksetrening. Hanskene er laget av materialer av høy kvalitet og har beskyttende polstring i skum, justerbar borrelås og ytre i syntetisk skinn. Dette betyr at hanskene kan justeres til størrelsen på hendene dine, noe som er viktig for å få best mulig ytelse. Hanskene passer for både menn og kvinner.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Disse hanskene er perfekte for trening med ryggsekk, teknisk trening og sparring. De er laget av ekte skinn, noe som gjør dem komfortable og slitesterke. Disse hanskene er perfekte for trening med ryggsekk, teknisk trening og sparring. De er laget av ekte skinn, noe som gjør dem komfortable og slitesterke.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Boksehansker er en viktig del av enhver boksers arsenal, og FitNord boksehansker er et godt valg for både treningsstudio og hjemmebruk. FitNord hansker kommer i tre forskjellige vekter, 10 oz, 12 oz og 16 oz, slik at du kan finne de riktige hanskene for dine behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Bli med på revolusjonen innen boksing med Gymstick BOKSEHANSKER. Disse hanskene er laget med en skumpolstret håndflate for støtdemping, bred håndleddsstropp for en tett passform og borrelåslukking for å garantere støtte. Disse hanskene er laget av slitesterkt syntetisk lær, og er flotte for trening med boksesekker og mellomtrening.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi tilbyr boksehansker i forskjellige størrelser og tykkelser. Avhengig av bruksområde bruker boksere hansker i forskjellige størrelser/tykkelser. For å dekke alle forskjellige områder tilbyr vi våre boksehansker i versjonene 10oz, 12oz, 14oz og 16oz hvor oz er mengden polstring og med det hvor sterke hanskene er.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Leter du etter nye boksehansker? Gorilla Sports har de perfekte hanskene for deg! Vi har en rekke boksehansker som er perfekte for enhver anledning. Enten du skal på treningsstudio eller bare vil ha et par gode hansker å bruke hjemme, har vi det du trenger. Vi tilbyr også et bredt utvalg av boksehansker for barn, slik at de små også kan delta!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Excalibur-serien er et håndlaget boksehansker av førsteklasses kvalitet. Hanskene våre er laget med de beste materialene og den mest ergonomiske designen. Enten du sparrer med en partner eller trener på egenhånd, vil disse hanskene gi beskyttelsen du trenger for å trene hardt og fortsette.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Excalibur er en boksehanske som imponerer når det gjelder passform, stabilitet og komfort. Det ergonomisk formede materialet er laget av et spesielt skum med høy tetthet som beskytter finger- og håndleddsbein og stabiliserer dem. Hanskene er designet for å være lette, slitesterke, enkle å ta av og på, og har blitt testet av profesjonelle boksere over hele verden.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports boksehanskene er designet for å gi et høyt nivå av komfort og beskyttelse under trening. Hanskene er laget av imitert skinn, som er slitesterkt og lett å vedlikeholde. Hanskene har også et spesielt skumfyll som former seg etter hånden og gir god støtdemping. Hanskene har også tommelfiksering og ekstra bred fiksering for håndleddet slik at de er stabile for å trene boksekombinasjonene du er innstilt på å gjøre.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvilken størrelse skal jeg velge på boksehansker?

Boksehansker er en viktig del av boksing. De beskytter hendene og reduserer risikoen for skade på hender, håndledd og armer. Imidlertid finnes det et bredt utvalg av boksehansker på markedet med forskjellige vektklasser, former og størrelser. Når du leter etter boksehansker er det viktig å vite hvilken størrelse du trenger før du kjøper dem.

Det er tre hovedtyper av hanskestørrelser: junior/tenåring (8-12 år), ungdom/junior (13-16 år) og voksen (17+). For å finne ut hvilken hanskestørrelse som er best for deg, er det viktig å måle hånden fra bunnen av håndflaten til der fingrene slutter. Dette vil fortelle deg hvilken størrelse hanske du trenger, samt hvor mye plass det vil være i hansken for fingrene dine å bevege seg rundt i når du slår.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo