Glutamin test: De 12 beste glutamin-tilskuddene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 13 glutamin-supplement, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste glutamin per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste glutamin-tilskudd

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 13 glutamin-tilskuddene som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste glutamin gainer i nåtid.

Mutant Core Series Glutamine er et høykvalitets, 100 % rent glutaminpulver. Dette produktet er designet for å tas etter harde treningsøkter for å forbedre muskelreparasjon og restitusjon. Den er laget med de beste ingrediensene og er fri for fyllstoffer, kunstige farger, smaker eller søtningsmidler.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

L-glutamin er en aminosyre som brukes av kroppen for å hjelpe med muskelgjenoppretting. Det finnes i mange vanlige matvarer, men det er også et supplement som kan tas for sine muskelbyggende og antialdringsfordeler. L-Glutamin har vist seg å øke mager muskelmasse og redusere fettmassen, noe som kan føre til økt metabolisme. Det har også en rekke andre fordeler, inkludert forbedring av kognitiv

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

L-glutamin er en aminosyre som er mest brukt i kroppen som byggestein for protein. Det hjelper med muskelgjenoppretting og immunfunksjon, og det er avgjørende for produksjon av veksthormon. L-glutamin er også en forløper til nevrotransmittere, inkludert GABA og glutamat. Hvis du trener hardt, opplever stress, eller bare ønsker å opprettholde en sunn tarmslimhinne, bør du supplere med L-

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Du kan ikke være en kroppsbygger uten glutamin! Det er derfor vi sørget for å inkludere denne fantastiske aminosyren i vårt muskelbyggende supplement. Med Self Real Glutamine vil du kunne gjenopprette raskere fra treningsøktene dine og bygge muskler raskere. Gjør deg klar for en slankere, mer tonet kropp på bare uker!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

En av de viktigste aminosyrene i kroppen, glutamin er en nøkkelkomponent i avgiftningssystemet og bidrar til å opprettholde en sunn tarm. Mangel på denne aminosyren er et av de første kliniske symptomene på ekstrem sult. Med Self Real Glutamine kan du enkelt få din daglige anbefalte dose ved bare å blande med vann.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

L-GLUTAMINE er den mest tallrike aminosyren i kroppen, og den er også den viktigste for muskelgjenoppretting. Det er ikke bare for idrettsutøvere, men for alle som ønsker å være sunne og sterke. Fairing L-Glutamin 500g er en fin måte å holde seg frisk, komme seg etter sykdom eller til og med gå ned i vekt.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Swedish Supplements er en rekke kosttilskudd som fokuserer på muskelvekst, restitusjon og ytelse. Det er et høykvalitetsprodukt som er designet for å hjelpe deg med å nå neste nivå av treningen. Produktene er laget med ingredienser som er vitenskapelig bevist å fungere og er designet for å tas i en kapselform som er lett å svelge. Fra aminosyrer til proteinpulver, Swedish Supplements har alt du trenger til din

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Ofte stilte spørsmål om Glutamin

Hvor mye L glutamin per dag?

Glutamin er en aminosyre som finnes i kroppen og kan syntetiseres av kroppen. Det er involvert i muskelvekst, hjernefunksjon, immunsystemfunksjon, og det kan hjelpe med mental helse.

Det anbefalte daglige inntaket av L-glutamin per dag varierer fra person til person, men det er vanligvis anbefalt å ta 3 til 10 gram L-glutamin per dag, selv om noen mennesker kan trenge mer.

Hva hjelper glutamin for?

Glutamin er en aminosyre som finnes i mange forskjellige matvarer. Det er en av de mest tallrike aminosyrene i menneskekroppen, og den spiller en viktig rolle i å opprettholde muskelmasse, tarmhelse og immunsystemfunksjoner.

Glutamin har vist seg å hjelpe med vekttap ved å øke stoffskiftet og redusere appetitten. Det har også vist seg å hjelpe mot depresjon ved å regulere serotoninnivået i hjernen som hjelper til med å regulere stemninger og følelser.

Når skal man ta glutamin?

Glutamin kan tas etter trening eller før du legger deg. Det er viktig å merke seg at glutamin ikke bør tas av personer som har visse medisinske tilstander som: Crohns sykdom, kolitt, ulcerøs kolitt eller cøliaki. L-Glutamin bør ikke kombineres med visse medisiner fordi det kan forårsake alvorlige bivirkninger som blodtrykksendringer, unormal hjerterytme og muligens død.

Hvor finnes glutamin?

Glutamin er en aminosyre som finnes i mange matvarer. Det kan finnes i matvarer som kyllingbryst, biff, egg og fisk. Glutamin finnes i en rekke typer protein. Det bidrar til å støtte immunforsvaret.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 2

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo