Power rack Test: De 24 beste alternativene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 25 power racks, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste power rack per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste power rack

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 25 power racks som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste power rack i nåtid.

Master Fitness X16-19 er et fantastisk tillegg til Multirack X16 / X19 som lar deg trene sittende lat pulls. Denne delen monteres enkelt på en av de fremre stående rammestolpene. Rullene som fester bena kan også justeres i vertikal retning.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness X16-19 er det perfekte tillegget til treningsrutinen din. Det er en monolift, som er montert på Master multimachine X16 eller X19 frontrammestolper og brukes som holder for vektstangen. Dette tilbehøret kan for eksempel brukes til knebøy med tung vekt på stangen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Dette tilbehøret brukes til Master multimachine X16 / X19. Ved å montere fotplaten på smiestangen får du en benpress som brukes i liggende stilling. Den er perfekt for de som ønsker å legge til muskler og ha mer styrke.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness X16-19 Jammerarms er et par armer montert på de fremre rammestolpene til Master X16 eller X19. Disse armene har stabile gripehåndtak og ønsket belastning oppnås med vektskiver som har 50 mm hulldiameter. Et par armer har en totalvekt på 28,5 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Leter du etter en måte å spare plass i hjemmet eller kontoret? Master Fitness sammenleggbart stativ er svaret! Det er et stativ som er bygget på en solid 70 x 70 ramme og har en hakestang som tverrstang. Stativet leveres med to gummibelagte J-kroker for din sikkerhet, og det kan enkelt brettes sammen for oppbevaring.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness Master er en treningsmaskin av profesjonell kvalitet for krevende bruk. Den er laget av 3 mm stål og har multigrep for haker. Vektstangholderen og sikkerhetsarmene har patenterte magnetlåser, og den har 8 vektholdere for 50 mm skiver og 6 holdere for kraftbånd. Maksimal vektkapasitet er 400 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness Master er et sterkt stativ med en rekke forbedringer som J-kroker med innfelt nylon som beskytter stangen. Holdere og armer er også nå utstyrt med magnetlås. I den øvre rammen er det et multigrep som tillater ulike former for chins og pull-ups. Stativet er også utstyrt med en pull-up bar, dip bars og push up bars.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi vet at du ønsker å komme i form, men du er usikker på hvilket utstyr du skal kjøpe for å hjelpe deg. Det er derfor vi opprettet Master Fitness Master. Det er en flott måte å starte treningsreisen på og er designet med tanke på sikkerheten din. Vektstangholderen er patentert og sikkerhetsarmene er magnetiske, så du trenger aldri å bekymre deg for at vekten skal gli av. Tverrstangen har grep for chins og vekten

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Adidas Functional Rig er en stabil rigg som gir en rekke øvelser for både over- og underkropp. Riggen er utstyrt med et kabelsystem, hvor flere trekkøvelser kan utføres. Den er laget av Adidas, og er deres siste oppfinnelse for å hjelpe idrettsutøvere med å forbedre styrken.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Slutt å kaste bort tid på treningsøktene med klumpete utstyr. Abilicas PowerRack er den ultimate plassbesparende løsningen for ethvert treningsstudio. Med "skyv-og-vri"-fester kan du enkelt flytte festene dine til forskjellige nivåer og grepsmuligheter for en rekke øvelser uten å måtte montere og demontere. I tillegg tåler den vektbelastninger på opptil 200 kg per festepunkt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du ser etter et treningsstudio som tilbyr alt du trenger, men det er bare ett problem: det eksisterer ikke. Du står igjen med 2 alternativer: 1) gå til et overfylt, dyrt treningsstudio som har alt utstyret du ønsker, eller 2) kjøp ditt eget utstyr og bygg et hjemmetreningsstudio. Men hva om du kunne ha det beste fra begge verdener? Vi introduserer Gymstick, det eneste halvstativet du noen gang trenger

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

TITAN LIFE folding Squat Rack er et stativ som kan foldes opp mot veggen. Den er perfekt for folk som har begrenset plass i hjemmet sitt. Dette sammenleggbare stativet kan brukes som et vanlig knebøystativ, men når det ikke er i bruk kan det enkelt slås opp mot veggen. Titan LIFE sammenleggbar knebøystativ er perfekt for folk som har begrenset plass i hjemmet og ønsker å spare plass.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Titan Life PRO er et stativ for mange forskjellige øvelser, fra pull up til knebøy. Detaljer som 2 holdere for vektstang, holdere for strikk, for ekstra belastning eller avlastning og kroker for fjærlåser. I tillegg oppbevaring av vektskiver slik at du kan holde orden på treningsstudioet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Power Rack Cage er det perfekte styrkeløftutstyret for ethvert treningsstudio. Den er laget av kraftig stål og har en multi-grip pull up bar, to sikkerhetsstativer og fire justerbare høydedyppestasjoner. Dette utstyret er perfekt for enhver løfter som ønsker å bli sterkere og bygge muskler.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo