Smithmaskin test: De 12 beste smithmaskinene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 14 smithmaskiner, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste smithmaskin per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste smithmaskin

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 14 smithmaskiner som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste smithmaskin i nåtid.

Gorilla Sports Smith Machine er en maskin som er designet for å tillate en å trene med vektstang for å utvikle styrke og muskelmasse. Smith-maskinen er designet for at brukeren skal kunne trene med vektstang i vertikalplanet. Den brukes ofte i strømstativet og er tilpasset vektskiver med hulldiameter på både 31mm og 51mm med mulighet for å henge vektskiver på sidene. De

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Dette er din sjanse til å få en toppmoderne Smith-maskin, det ultimate treningsverktøyet for hjemmebruk. Du kan gjøre knebøy, benkpress og mer med en vekt på 300 kg. Den har to sikkerhetskroker og to vektstativ som er 197,5 cm høye, slik at du kan trene med vektskiver som har en hulldiameter på 31 mm eller på

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tren med tunge vekter og maksimal stabilitet. MAXXUS Smithmaskin MAXXUS er en treningsmaskin for vektløftere, styrkeløftere og idrettsutøvere. Den rørformede stålkonstruksjonen til smimaskinen imponerer med sin utmerkede design og stabilitet. Med en totalvekt på ca. 400 kg, denne smith-masken er den perfekte treningspartneren for dine tunge løfteøkter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få hendene på den ultimate smith-maskinen for hjemmetreningsstudioet ditt og tren som en proff! MAXXUS Smithmaskin MAXXUS er en alt-i-ett treningsstasjon med en vekt på 235 kg og en total høyde på 220 cm. Den har alt du trenger for å trene hele kroppen, og du kan enkelt endre treningsprogrammet fra tid til annen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du kjenner den følelsen når du er på treningssenteret og du bare ikke finner det riktige utstyret for å trene? Det er ikke noe problem lenger. MAXXUS Smithmaskin MAXXUS har alt du trenger for å komme i form og holde seg i form. Med denne smith-maskinen får du et komplett hjemmegym hvor du enkelt kan trene gjennom hele kroppen med mange varierte øvelser. Kvaliteten på Multipresse 9

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Fitnord Smith-maskinen er et robust treningsbur for hjemmetrening og lett kommersiell bruk. Den fungerer som en push- og knebøyposisjon, og garanterer en sikker prosjektbane. Stangen i Smith-maskinen beveger seg jevnt på rørene, noe som skaper en brukervennlig, ergonomisk og komfortabel treningsopplevelse.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica Jones er det eneste vektstangsystemet som kan brukes på en rekke måter. Det er den eneste som er trygg å bruke når du trener alene. Enten du er ute etter å bli sterkere, gå ned i vekt eller rehabilitere en skade, har Abilica Jones den rette løsningen for deg.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Impulse Impulse er den enkle og rimelige måten å få en høykvalitets smith-maskin til hjemmet eller arbeidsplassen. Vi har designet Impulse-serien med allsidighet i tankene, slik at du kan bruke den til et bredt spekter av øvelser og trening. Impulse smith-maskinen er et utrolig allsidig treningsverktøy som gir et alternativ til de tradisjonelle vektstang-, manual- og kabeløvelsene. Med en vektkapasitet på opptil 600

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo