SUP-brett test: De 10 beste SUP-brettene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 11 SUP-brett, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sup-brett per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sup-brett

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 11 SUP-brett som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sup-brett i nåtid.

Deep Sea Kayak Pro er et SUP-brett som har alt du trenger for å padle kajakk. Med det medfølgende kajakksetet og padleåren kan du enkelt bytte fra et stand-up paddleboard til en kajakk. Denne 2-i-1-designen er perfekt for de som er nye i sporten og ønsker å prøve begge deler.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord Aqua 330 SUP er et allsidig og slitesterkt oppblåsbart padlebrett for alle ferdighetsnivåer. Med sin nye forbedrede pumpe, ventil og padle, er det det perfekte brettet for sommermoro. Dette SUP-settet inneholder alt du trenger for å komme i gang, inkludert en pumpe og padleåre!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord Aqua Leaf SUP er et elegant og slitesterkt, men likevel rimelig SUP-brett for alle dine vanneventyr. Brettet er perfekt for nybegynnere, men fungerer også som et verktøy for to til tre brukere om gangen. Du kan fiske, surfe, eller bare nyte solen og det salte havet!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om SUP-brett

Hvor mye luft skal det være i et SUP-brett?

Benytt leverandørens manual når du skal fylle luft i SUP-brettet. Ideen om hvor mye luft som skal være i et stand up padlebrett er ikke så enkelt som det ser ut til. Det er mange faktorer som spiller inn når man skal bestemme riktig mengde luft, inkludert rytterens vekt, hvilken type vann rytteren er på og hvor stort brettet er.

Er SUP bra trening?

SUP er en fin treningsform. Det forbedrer balanse og koordinasjon, noe som er viktig for idrettsutøvere på alle nivåer. Det hjelper også med kjernestyrke og stabilitet, som er viktig for personer som har ryggsmerter.

Den største ulempen med SUP er at den ikke gir kardio-fordeler slik løping eller sykling gjør. Det kan imidlertid være en fin treningsøkt hvis du driver med andre former for kardio i tillegg til SUP.

Hvordan komme seg opp på et SUP-brett?

Den beste måten å komme på et SUP-brett er å gjøre det selv. Den enkleste måten å gjøre dette på er å begynne med å ligge på den ene siden og deretter løfte bena i været. Deretter kan du bruke hendene til å presse deg selv opp på magen. Når du er på magen, kan du bruke hendene og føttene sammen for å presse deg selv i oppreist stilling.

Hva betyr SUP-brett?

SUP-brett er et akronym for et surfebegrep: Stand Up Paddleboard. Det kan også kalles et paddleboard, som er en type oppblåsbare stand-up paddleboard.

Et SUP-brett er et oppblåsbart brett som du kan bruke til å surfe på bølgene. Den har en smal design, så den er ikke like stabil som noen andre brett, men den er mye mer manøvrerbar og lettere å bære rundt på land.

En SUP-plate er vanligvis laget av polyuretanskum og PVC-plast, med utsiden belagt med polyester eller epoksyharpiks for holdbarhet og beskyttelse mot elementene.

Platene blåses opp enten ved å blåse luft inn i dem eller ved å bruke en elektrisk pumpe som kan kobles til en sigarettenner eller vegguttak.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo