Proteinpulver test: De 24 beste proteinpulverene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 39 proteinpulver-produkter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste proteinpulver per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste proteinpulver

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 39 proteinpulver-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste proteinpulver i nåtid.

Whey Tech Protein 1000g er et designerprotein som består av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Whey Tech® er et registrert varemerke for Proteinfabrikken. Whey Tech Protein inneholder et komplett utvalg av essensielle aminosyrer, inkludert BCAA og glutamin. Whey Tech Protein er et høykvalitetsprodukt med en optimal aminosyreprofil. Det kan bli

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Fairing Pure Whey er et myseprotein av høy kvalitet, laget med den mest moderne og toppmoderne produksjonsteknologien. Den har en 100 % smaksopplevelse og er fri for proteiner. Det bidrar til rask restitusjon, muskelbygging etter fysisk aktivitet, og er en utmerket kilde til aminosyrer for muskelbygging.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Hvis du leter etter et sunt, glutenfritt, soyafritt, laktosefritt og lavkarboproteinpulver, har du funnet det. Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard er det beste proteinpulveret på markedet. Den er laget av en kombinasjon av myseproteinisolat og myseproteinkonsentrat for å gi det beste fra begge verdener. I motsetning til andre proteiner inneholder den naturlige fordøyelsesenzymer for å øke absorpsjonen og

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Protein er den beste måten å bygge muskler og styrke på. Trec Booster Whey Protein er laget av myseproteinkonsentrat av høyeste kvalitet og MCT-Oil for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningsøktene dine. Med et bredt utvalg av smaker, vil du garantert finne en smak du liker.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Leter du etter et proteintilskudd som vil hjelpe deg å øke og opprettholde muskelmasse, samtidig som du gir et balansert kosthold? Da er du på rett sted. Three In One er tilbake 3:1 er et proteintilskudd som består av flere høykvalitets proteinkilder fordelt på forskjellige fraksjoner. Laget med ikke-GMO soya-, myse- og erteproteiner, har dette produktet et lavt fettinnhold og høyt proteininnhold. Protein hjelper til

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Scitec 100% Whey Protein er et utmerket valg for alle som ønsker å legge til protein i kostholdet. Med et høyt proteininnhold stimulerer det muskelvekst og hjelper med reparasjon av vev. Det er også enkelt å blande, noe som gjør det til et godt valg for alle som ønsker en praktisk måte å få i seg proteinet de trenger.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

DNA WPC er en ny form for myseproteinkonsentrat som er nøye utvalgt, og laget av de beste ingrediensene for dine helse- og treningsmål. Slutt å kaste bort tid på produkter som ikke fungerer, og begynn å bruke DNA WPC for å få resultatene du ønsker!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

ELIT 100% Whey er et proteintilskudd som er lett å løse opp og har en deilig smak. Den inneholder ingredienser av høy kvalitet og er tilgjengelig i 3 forskjellige smaker. Den gir 25 gram høykvalitetsprotein per skje.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Protein Delite er den best smakende proteinshaken på markedet! Dette deilige, høykvalitetsproduktet inneholder 20 gram smakfrestende protein og er laget med ekte frukt og bær. Protein Delite er en fin måte å starte dagen eller avslutte den travle dagen på. Det er så bra at du ikke vil kunne motstå!

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Mutant Whey er et proteintilskudd som har 4 forskjellige myseproteinkomplekser for maksimal absorpsjon. Mutant Whey er det perfekte tilskuddet for alle som ønsker å øke proteininntaket. Den kan brukes av alle, fra idrettsutøvere til de som er på diett. Mutant Whey er et rimelig proteintilskudd av høy kvalitet som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av treningsøktene og kostholdet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Mutant Whey 908g er et myseproteintilskudd som utklasser andre kosttilskudd i sin kategori! Med 22 g protein per porsjon, 13 g BCAA og glutamin per porsjon, og 100 % myseprotein i fire forskjellige formater, består Mutant Whey av 4 forskjellige proteinkomplekser som absorberes i ulike faser i løpet av dagen.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Platinum Hydro Whey er det mest avanserte proteintilskuddet på markedet! Den er fylt med høykvalitets hydrolysert protein, som lett absorberes og fordøyes av kroppen din. Platinum Hydro Whey er perfekt for de som ønsker å bygge muskler, komme seg raskere og komme raskere tilbake i treningsstudioet. Den er høy i aminosyrer, lav i fett og sukker, og inneholder ingen kunstige søtningsmidler eller smaksstoffer.

Se beste pris
Dagens beste pris: adtraction.com

Ofte stilte spørsmål om proteinpulver

Er whey protein bra?

Whey protein (myseprotein) er et melkebasert proteintilskudd som ofte brukes av idrettsutøvere og kroppsbyggere. Den inneholder alle de essensielle aminosyrene i riktige proporsjoner, noe som gjør den til en utmerket kilde til høykvalitetsprotein for styrketrening. Den har også en høy konsentrasjon av leucin, som hjelper med muskelvekst og reparasjon etter trening.

De viktigste fordelene med myseprotein er:

1) Det gir kroppen alle essensielle aminosyrer i riktige proporsjoner

2) Den har en høy konsentrasjon av leucin, som hjelper med muskelvekst og reparasjon etter trening

3) Gir musklene dine energi for å hjelpe dem til å vokse seg sterkere

4) Kan tas når som helst (før eller etter trening).

Hva er best av whey 80 og whey 100?

Whey 80 har omtrent 80 % proteininnhold og Whey 100 har omtrent 100 % proteininnhold.Whey 100 har også noe mer karbohydrater og fett. Dette betyr at Whey 100  kan oppleves som mer effektiv enn Whey 80. Hvor stor denne forskjellen er i praksis er  vanskelig å si.

Er det bra å drikke proteinpulver?

Dersom du ikke får i deg tilstrekkelig med proteiner gjennom kostholdet ditt er det bra å drikke proteinpulver. Porteinene er musklenes byggeblokker og hjelper deg med muskelvekst mellom treningsøkter.

Hva er negativt med proteinpulver?

Proteinpulver er et populært kosttilskudd som mange bruker for å hjelpe dem med å bygge muskler. Proteinpulver kan brukes på mange forskjellige måter, men det er ikke uten ulemper. Det er noen negative sider ved bruk av proteinpulver som du bør vite før du begynner å bruke det.

Noen av de negative sidene med proteinpulver inkluderer:

  • Det er dyrt
  • Det kan gi mageproblemer
  • Det kan føre til vektøkning og oppblåsthet

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo