Bordtennisracket test: De 12 beste bordtennisracketer (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 21 bordtennisracketer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bordtennisracket per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bordtennisracket

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 21 bordtennisracketer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste bordtennisracket i nåtid.

STIGAs BAT HOBBY CLASH-racket er perfekt for nybegynnere eller barn som vil begynne å spille bordtennis. Denne racketen gir deg all kontrollen du trenger for å ha det gøy, lære å spille og fange ballene. Clash har et konkavt skaft som er lett å gripe. Den kommer også med en hendig ballholder som kan festes til nettstolpen for enkel opphenting.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Som en 2-stjerners bordtennisracket er STIGA BAT 2-STAR REACT den perfekte racketen for middels spillere. Den har en 5-kryssfinerstamme med konkavt skaft for godt grep, og STAR 2 gummi med 1,9 mm svamp. WRB-teknologi lar deg få en bordtennisracket som gir mer fart uten at det går på bekostning av kontrollen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du vil spille bordtennis, men du vil ikke bruke for mye penger på en racket? Denne 1-stjerners racketen er perfekt for deg! Det er en flott allround-racket som gir deg mye følelse og kontroll i spillet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA BAT HOBBY INSTINCT er den perfekte bordtennisracketen for barn og nybegynnere som trenger en racket med mye kontroll. Dette er fordi det ikke er så raskt, noe som vil gjøre det lettere for deg å kontrollere spillet og øve på teknikken. 5-finerrammen med konkavt skaft gir deg mer kraft, slik at du kan slå ballen med mer kraft og få bedre resultater.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du trenger ikke være proff for å spille som en. STIGA 5-STAR PRESTIGE er den raskeste og kraftigste 5-stjerners bordtennisracketen i STIGA Star Series. En perfekt racket for deg som ønsker høy fart og intensitet i spillet. Den har en 5 + 2 finerramme med konkavt skaft som gir deg et godt grep, og STAR 5-gummien er ITTF

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Leter du etter en bordtennisracket som er rask, slitesterk og rimelig? Du har kommet til rett sted. STIGA 5-STAR PRESTIGE er den perfekte racketen for deg. 5-kryssfinerstammen sikrer slitestyrke og godt grep, mens STAR 5-gummien gir deg økt hastighet og spinn. Den har også ACS-teknologi, som reduserer vibrasjoner og forbedrer kontrollen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvis du leter etter en god bordtennisracket, har STIGA den perfekte for deg. Vision Carbon er en 4-stjerners racket med karbonfiber som gjør det enkelt å spille med høy hastighet og kontroll. Med sin 5+2 kryssfinerstamme og ITTF-godkjente STAR 4 gummi, vil du føle at ballen treffer bordet uten å miste noe momentum.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Vision 4-STAR er den perfekte bordtennisracketen for deg som ønsker en rask 5-kryssfinerstamme med høy hastighet og mye kontroll. Den ITTF-godkjente STAR 4-gummien med 2,0 mm svamp gir deg den beste ballkontakten og kontrollen over spillet. Den er også godkjent av International Table Tennis Federation (ITTF) og egnet for konkurransespill.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA BAT 3-STAR FUTURE er den perfekte racketen for alle spillere som ønsker å utvikle ferdighetene sine, med en 5 kryssfinerramme og konkavt skaft for et komfortabelt grep. STAR 3-gummien er ITTF-godkjent og perfekt for offensive skudd.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvordan velge riktig bordtennisracket?

Å velge riktig bordtennisracket kan være en vanskelig oppgave. Det er mange aspekter å vurdere som vekt, størrelse, stivhet og balanse til racketen.

Vekten på racketen må vurderes fordi den påvirker hvor mye kraft du vil ha bak skuddene dine. En tyngre racket vil gi mer kraft, men er kanskje ikke like manøvrerbar som en lettere. Størrelsen på racketen er også viktig fordi den avgjør hvor mye kontroll du har over skuddene dine. Stivheten til racketen er viktig fordi den bestemmer hvor fleksible eller stive skuddene dine kommer til å være, og det påvirker også hvorvidt du kan få noe spinn på ballen din. Til slutt er balanse et viktig aspekt å vurdere fordi det påvirker hvor stabile en spillers skudd kommer til å være når de spiller og hva slags ballkontroll de vil ha gjennom spillet.

Hva er Nubber bordtennis?

Nubber Table Tennis er et bordtennisspill som du kan spille med vennene dine i komforten av ditt eget hjem. Spillet er tilgjengelig på iOS og Android, og det er gratis å laste ned.

Spillet har tre moduser:

  • Enspillermodus: Spill mot AI-motstanderen
  • Multiplayer-modus: Spill med vennene dine eller mot AI-motstanderen
  • Table Tennis Tutorials: Lær hvordan du spiller bordtennis fra en ekspertspiller

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 1 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo