Spinningsykkel Test: De 24 beste spinningsyklene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 37 spinningsykler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste spinningsykkel per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste spinningsykkel

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 37 spinningsykler som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste spinningsykkel i nåtid.

Med Master Fitness kan du nyte en privat og personlig treningsopplevelse. Sykkelen er designet for å være solid og slitesterk, med en komfortabel og ergonomisk design. Den er også perfekt for treningsentusiaster som leter etter en spinningsykkel som vil ta treningen til neste nivå.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FTR 7 Indoor Racer er den perfekte treningssykkelen for syklister på alle nivåer. Med sin ergonomiske kjørestilling og robuste chassis er den en kopi av en ekte konkurransesykkel. Tren på best mulig nivå akkurat som med en ekte konkurransesykkel. Den nye FTR 7 Indoor Racer er egnet for semi-kommersiell så vel som aktiv hjemmebruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Velkommen til FitNord, verdens ledende produsent av høykvalitets spinningsykler. Vår nye 500-modell er en superfleksibel sykkel med robust ramme og vedlikeholdsfri magnetisk motstand. Den er perfekt for hjemmebruk, men også for kommersielle treningssentre.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Den kraftigste spinningsykkelen på markedet! Med en veldig robust ramme og topp kvalitet i alle komponenter, er denne sykkelen perfekt for de som ønsker å få mest mulig ut av treningen. Magnetbremsen gir helt lydløs drift, og tung giring gir mulighet for svært høy belastning. Spinningsykkelen har en lettlest sykkelcomputer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Det beste budsjettvalget ifølge Bäst-i-test.se! CG = Color CoolGrey Racer-påvirket design og fartsfylt utseende gjør at du får lyst til å tråkke skikkelig på Abilica Racer. Dette er sykkelen for deg som vil ha følelsen av fart og spenning.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Nordic NORDIC 205 Indoor er en solid og pålitelig spinningsykkel. Den er designet for allsidig bruk, med et bredt spekter av bruksområder. Med sin ergonomiske sal og den brukervennlige motstandsmekanismen er Nordic NORDIC en sykkel som tilbyr en utmerket trening.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du trenger ikke vente på det kalde været for å gå ut for å trene! Denne innendørs spinningsykkelen er perfekt for hele året, og er en fin måte å komme i form på. Den er kompatibel med alle standard pedaler og seter, og har trinnløs justering for setehøyde og styre.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvis du leter etter en langvarig spinningsykkel av høy kvalitet som hjelper deg med å komme i form, trenger du ikke lete lenger. Master Fitness Master er den perfekte sykkelen for deg. Med beltedrift og direktedrift er denne spinningsykkelen både stillegående og jevn. Og med sekskantet styre og seteskinner er det enkelt å justere samtidig.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick Pro FTR-sykkelen er en profesjonell, stilig og robust spinningsykkel for krevende hjemmetreningsentusiaster. Svinghjulet på 22 kg sammen med remdrift garanterer en veldig jevn, stillegående og komfortabel tur. Rammen er laget av stål og salen er laget av høykvalitets PU-skinn. Sykkelen har også et transporthåndtak for å flytte den rundt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness Master er en beltedrevet modell med lite støt som er det perfekte valget for folk som leter etter en rimelig, justerbar og komfortabel maskin. Master S4020 har en trinnløs friksjonsmotstand som er enkel å håndtere. Både sal og styre kan justeres horisontalt for å finne en optimal treningsposisjon.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få den beste spinningsykkelen til hjemmet ditt. Master S40 er en beltedrevet sykkel med tungt svinghjul som gir en god følelse under trening. Sykkelen er stabil og har flere innstillingsmuligheter for å passe ulike brukere. Sykkelen har et fast nav for å gi den rette.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Monark EVO er en virtuell sykkelopplevelse som vil redefinere det du vet om sykling. Den er designet for å være den mest autentiske og oppslukende sykkelopplevelsen på markedet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Toorx SRX-100 er en høykvalitets spinningsykkel med fast svinghjul. Den har et 26 kg svinghjul og mikrometrisk motstandskontroll. Stålrammen er pulverlakkert, og spinningsykkelen har nødstopp.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Toorx Indoor Cycle SRX 7500 er en høykvalitets, høyytelses spinningsykkel med et svinghjul på 24 kg. Den har en stålramme og er pulverlakkert for holdbarhet. SRX 7500 har manuell motstandskontroll og nødstopp.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

TOORX SRX 3500 er den perfekte sykkelen for ethvert spinningstudio, hotell, firma eller annet lett treningssenter. SRX 3500 tilbyr en ekte spinningopplevelse og er designet for krevende bruk. Det gir den samme oppløftende sykkelfølelsen som å kjøre en ekte motorsykkel.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

SRX 500 er en høyytelsessykkel som er perfekt for alle som leter etter en ny måte å trene på. Med et direktevirkende bremsesystem kan du tråkke på en ekstremt fleksibel måte på de laveste motstandsnivåene for bremsesystemet. Toorx SRX-500 har et justerbart styre og sal for å sikre at det er den perfekte sykkelen for deg.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du trenger ikke å være en profesjonell idrettsutøver for å nyte fordelene med en speedbike. Treningssykkelen er designet for alle treningsnivåer og tilbyr en rekke funksjoner som gjør den perfekt for ethvert hjem. Den er enkel å montere, kompakt i størrelse og tåler belastninger på opptil 150 kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Schwinn IC7 innendørssykkel er bygget for ditt hjem med en robust ramme, mange justeringsmuligheter og treningsovervåking. IC7 innendørssykkel har 18 kg svinghjul og trinnløs justering av motstand med friksjonsmotstand. Den er utmerket for kondisjonstrening, fetttap, vektkontroll og muskelbygging.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Schwinns IC8 innendørssykkel er den perfekte løsningen for ditt hjemmetreningsstudio. Den er designet med ergonomi og en naturlig veifølelse i tankene, slik at du kan nyte den samme følelsen som å være ute. Den magnetiske motstanden gir deg en utrolig treningsøkt, mens Schwinn IC8 er enkel å montere og oppbevare.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Concept 2 BikeErg Black er det siste tilskuddet til Concept2-familiens ergometre. Den har samme svinghjul og ytelsesmonitor som Concept2 innendørs roere og SkiErgs, og gir de samme styrkene og egenskapene som disse utrolig vellykkede verktøyene. Svinghjulet er en to kilo (4,4 lb) presisjonsmaskinert solid stålenhet som spinner med 2000 rpm. Svinghjulets treghet

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Finnlo's Speed Bike er den perfekte partneren for din neste utholdenhetstreningsøkt. Den solide rammen og 25 kg treghet vil gi deg maksimal komfort og mykhet. Lasten endres trinn for trinn via en dreieknapp. Kom i gang med din neste treningsøkt med Finnlos Speed Bike!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om spinningsykkel

Er spinning bra trening?

Spinning er en form for aerobic trening som er fokusert på bruk av stasjonære sykler. Det kan gjøres i treningssentre, studioer eller hjemme.

Hovedmålet med spinning er å gi en intens treningsøkt på kort tid og å holde pulsen oppe i lange perioder. Intensitetsnivået kan varieres ved å endre motstandsinnstillingene på sykkelen.

Er spinning god trening? Ja, det kan hjelpe deg å gå ned i vekt og holde deg i form fordi det forbrenner flere kalorier enn andre typer kondisjonstrening.

Hva er forskjellen på ergometersykkel og spinningsykkel?

Ergometersykler er stasjonære sykler som simulerer følelsen av å sykle. Spinningsykler, derimot, brukes i treningstimer og kan brukes som treningsform.

Hvordan justere spinningsykkel?

Justeringen av spinningsykkelen er ikke vanskelig. Det viktigste er å sørge for at høyden på salen og styret passer til din høyde.

Justering av salen:

  • Du bør justere den til en høyde som er høyere enn hoftebeinet, men lavere enn kneleddet.
  • Du skal kunne sitte på den med rett rygg, med føttene flatt på gulvet og knærne i rett vinkel.
  • Hvis du er høy, kan du flytte setet bakover; hvis du er lav, kan du flytte den fremover.
  • Styret justeres ved å løsne eller stramme dem til de når en passende høyde for komfort og sikkerhet.
  • Du bør passe på at det er en liten bøyning i albuen når du griper håndtakene slik at du opprettholder en god holdning mens du tråkker.

Hva er riktig høyde på sykkelsete?

Riktig høyde for et sykkelsete bestemmes vanligvis av rytterens benlengde. Rytteren skal kunne sette føttene på bakken mens han sitter i normal stilling med bena utstrakt

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo