Sykkeltrainer test: De 12 beste trainersene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 10 trainers, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sykkeltrainer per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sykkeltrainer

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 10 trainers som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sykkeltrainer i nåtid.

Tacx Flow Smart er den perfekte partneren for din innendørstrening. Det er en smart, interaktiv sykkelrulle som måler kraft, hastighet og pedalfrekvens. Tacx Flow Smart er kompatibel med alle sykkeletiketter og settes opp i løpet av få minutter. Den er nesten lydløs, slik at du kan trene når og hvor du vil.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tacx NEO Smart er verdens mest avanserte sykkeltrener, med funksjoner som veifølelse, dynamisk treghet og nedstigningssimulering. Den har også pedalslaganalyser som er nøyaktige og realistiske. Med Tacx NEO Smart vil du kunne trene som proffene hjemme.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tacx Neo 2 Smart er det beste innen innendørs sykling. Med oppslukende funksjoner som virkelig får deg til å føle at du er utendørs, gir denne smarte direktedrevne treneren deg detaljert informasjon og et komplett sett med smarte funksjoner. Det er alt du trenger for å sykle deg til trening, få en høyintensiv treningsøkt på kort tid, eller trene til et arrangement.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tacx NEO BIKE Smart er den mest oppslukende og innovative smarte sykkeltreneren på markedet. Den har et design du aldri har sett før, og det gir en oppslukende opplevelse. Tacx NEO BIKE Smart er utstyrt med bevegelige funksjoner som Virtual Shifting, Gear Feel og nedstigningssimulering. Det er uten tvil den mest oppslukende og innovative smarte sykkeltreneren på markedet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tacx FLUX 2 Smart er den mest avanserte smarte sykkeltreneren på markedet. Den er så intelligent at den kan lese av effekt, hastighet og tråkkfrekvens, og unngå falske målinger. Den nye Flux 2 Smart har en større og sterkere motstandsenhet og et tyngre svinghjul for et bredere simuleringsområde. Det gir også en forbedret følelse når du sykler.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Elite Tuo er den flotteste treneren på markedet. Den er også stabil og avlaster presset for ekte treningsøkter. Dette gjør den til førstevalget for syklisten som skal kunne trene hardt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Suito er den siste store innovasjonen i Elites innendørs sykkeltrenere. Suito er en kraftig, solid og stillegående og er en interaktiv hjemmetrener som er designet for å gi deg en enkel, realistisk og nøyaktig treningsopplevelse innendørs. Dette er en game-changer i verden av innendørs sykling.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Elite Elite Roller Nero er den perfekte treningspartneren for idrettsutøvere. Det er en ny generasjon interaktive hjul som kombinerer Quick Motions innovasjon og Arion Digital Smart B + interaktivitet. Den har alt du trenger for å ha en morsom og stimulerende treningsøkt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tren smartere med KICKR Core! KICKR Core er en ny, roligere og mer slitesterk innendørs sykkeltrener fra Wahoo. Den er basert på den originale KICKR, men med et svinghjul, avanserte algoritmer og realistisk følelse. Den er designet for å vare med en solid stålramme som tåler alt du kaster på den. Med KICKR Core kan du trene smartere hjemme eller på kontoret!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Se for deg verdens mest avanserte innendørs sykkel, med en motstandsenhet som er like god som utendørs, og et svinghjul som er like tungt som utendørs. Med disse funksjonene vil du kunne sykle på et faktisk sykkelkurs i stua. Kickr-sykkelen har ingen like!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo