Ab wheel test: De 12 beste treningshjulene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 13 treningshjul, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste ab wheel per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste ab wheel

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 18 treningshjul som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste ab wheel i nåtid.

Gorilla Sports Ab Roller er den første og eneste ab-rullen med en patentert, ergonomisk design som gjør magetrening komfortabel, sikker og effektiv. Maskinen er lett, bærbar og enkel å bruke. Det gir et komfortabelt alternativ til tradisjonelle crunches, ryggforlengelser og sit-ups. Med sin patenterte design retter Ab Roller seg mot alle magene samtidig for maksimale resultater på kortere tid.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Ab Wheel er et must for alle som ønsker å få en flat mage og styrke kjernen. Dette solide, høykvalitetsproduktet er laget av slitesterke materialer og har doble hjul for ekstra stabilitet. Den kommer også med en gratis matte for å hjelpe deg med å holde deg på beina under treningsøktene.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Å trene magemuskler trenger ikke å være vanskelig. Gorilla Sports Ab Wheel er et flott verktøy for alle som ønsker å trene magen på den mest effektive måten. Du kan gjøre tradisjonelle magehjulsøvelser med håndtakene, eller du kan gjøre dem håndfrie med vår patenterte design.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvis du leter etter den beste magematten for å hjelpe deg med å bli kvitt ryggsmerter og forbedre kjernestyrken din, er Gorilla Sports Ab Mat det beste valget for deg. Den er laget av materialer av høy kvalitet som gir komfort og stabilitet under treningen, slik at du kan fokusere på mageøvelsene.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få livets beste magemuskler med Gorilla Sports Ab Roller! Det er på tide å bli dratt og ha en sixpack. Vi vet at du har prøvd å gå ned i vekt, men det er på tide å slutte å slanke og begynne å styrke. Vår tohjulede ab-rulle er perfekt for å gi deg den tonede, skulpturerte magen du trenger uten behov for utstyr. Det er også flott for å bli kvitt ryggsmerter og forbedre

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få magen i form uten behov for treningsstudio. TITAN LIFE Ab Wheel er perfekt for trening av mage og kjernemuskulatur. Hjulet har en innebygd rebound, som gir deg en veldig jevn bevegelse med full kontroll. Hjulet ruller ekstremt godt og er veldig stabilt. Grepet er ergonomisk og lar deg trene magen hjemme eller på farten.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Utvikle en sterk, sunn kjerne med Ecobody AB-hjulet. Designet for både hjemme- og treningsbruk, er dette ab-hjulet perfekt for både nybegynnere og avanserte brukere. Med et lett design og komfortabelt grep kan du trene magemusklene fra ditt eget hjem på bare minutter om dagen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick-treningshjulet er den beste måten å jobbe med kjernen, armene og ryggen på. Den er enkel å bruke og kan brukes når som helst, hvor som helst. Håndtaket er designet for komfort slik at du kan bruke det over lengre perioder.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FitNord-krafthjulet er et effektivt treningsverktøy for magen og støttende muskler. Det bidrar til å forbedre kroppskontrollen, og når du trener med krafthjulet tar du tak i håndtakene og ruller hjulet fremover i knestilling (eller stående).

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Det er på tide å få kjernen tilbake i form! Abilica XC Wheel er det perfekte treningsproduktet for de som leter etter en rask og enkel måte å trene mage, rygg og skuldre på. Den tar liten plass og er flott for de som reiser ofte. Dette produktet har doble hjul for bedre stabilitet og håndtak i myk mosegummi.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo