Tennissko dame test: De 12 beste tennisskoene for kvinner (november 2022)

Liste over 56 tennissko for kvinner, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tennissko for damer per november 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tennissko for damer

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 56 tennissko for kvinner som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tennissko for damer i nåtid.

ASICS Gel Dedicate 7 Tennis/Padel Women EU 36 er den perfekte skoen for deg. Det er en høyytelses damesko som gir stabilitet og komfort for føttene dine. Mellomsålen er designet med en kombinasjon av stabilitet, demping og fleksjon som vil holde deg løpende i timevis uten å bli sliten. Overdelen er laget av tekstil og syntetiske materialer som er pustende og fukttransporterende, så din

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gel Resolution 8 har en ny øvre design med et sømløst, omsluttende mesh og en dynamisk buestøtte for en mer naturlig og komfortabel passform. Mellomsålen er designet med vårt nye GEL-dempingssystem, som gir eksepsjonell komfort og demping. Yttersålen er utstyrt med vår nye AHAR+ teknologi for å gi overlegen trekkraft på alle underlag.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Asics Gel Resolution 8 Tennis/Padel Damesko er en lett sko designet for spillbanen. Den har en mesh og syntetisk overdel med polstret krage og pløs for ekstra komfort. Skoen har også en slitesterk yttersåle i gummi med flexspor for økt fleksibilitet og grep på banen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gel Game 8 Women Clay/Padel er designet for kvinner med lav profil og lav vekt for å gi en lett, fleksibel passform for raske bevegelser på leire- og padelloverflater. Skoen har en ikke-merkende yttersåle med en gummiblanding som gir høye nivåer av grep og slitestyrke på grusbaner.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Asics Gel Padel Exclusive 6 Women er den nyeste og mest innovative tennisskoen fra Asics. Det er den perfekte balansen mellom stil, komfort og holdbarhet. Den nye Asics Gel Padel Exclusive 6 Women har en sømløs overdel med en design i ett stykke som eliminerer behovet for eventuelle overlegg, slik at du får et elegant utseende uten noen forstyrrelser. Skoen har også en oppdatert innersokk for forbedret komfort og støtte.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Sportogtrening
Logo