Airbike Test: De beste airbikene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 9 Airbiker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste airbike per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste airbike

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 9 Airbiker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste airbike i nåtid.

Schwinns Airdyne er verdens mest effektive kondisjonsmaskin, og den eneste med både over- og underkroppstrening. Med Airdyne Pro får du et elegant design, en kraftig motor og et slitesterkt eksteriør. Du vil også få et oppdatert design og funksjonssett i perfekt tråd med dagens synkende trenza-krav.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Assault Airbike er den ultimate kondisjonstreningsmaskinen for crossfit-entusiaster. Denne maskinen gir en tøff treningsøkt og vil få opp pulsen. Assault Airbike vil hjelpe deg å brenne fett og bygge muskler. Skaff deg Assault Airbike i dag!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

MAXXUS Assault Bike er ulik noen annen treningssykkel på markedet. I motsetning til vanlige sykler, trener denne cardiomaskinen hele kroppen. Brukeren kan velge å kun bruke armene, eller både armer og ben. Den er også designet for enkel oppbevaring, slik at du kan bruke den hjemme eller på kontoret og ikke bekymre deg for å ta opp plass.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Assault Bike er en flott måte å få en helkroppstrening i komforten av ditt eget hjem. I motsetning til andre treningssykler, har ikke vår Assault Bike vifte foran. Dette betyr at motstanden skapes av en stropp som festes rundt forhjulet. Med det skrevet er det én stor forskjell mellom en Air Bike og Gorilla Sports Assault Bike: sykkelen vår har ikke vifte foran

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

TITAN LIFE er et selskap som ønsker å gjøre livet ditt bedre. Vi tror på kraften i trening og fordelene den gir. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å få en god treningsøkt, og vi vil at du skal kunne gjøre det i ditt eget hjem. TITAN LIFE Warm Up Bike er designet for både oppvarming før en intens treningsøkt, men også for tøffe intervalløkter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi er stolte av å introdusere deg for vår første luftmotstandssykkel, Gymstick Air Bike Pro. Den svevende 24-tommers luftmotstandsviften, beskyttet av en 27-tommers stålramme, gir maksimal motstand mot intens trening. Air Bike Pros kropp er laget av materialer av høyere kvalitet enn våre tidligere modeller og er designet for holdbarhet. Den kommer med et sett med profesjonelle trenings-DVDer for en full treningsopplevelse og har et justerbart sete for begge barna

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvis du leter etter en sykkel som er tøff, slitesterk og klar for den mest intense treningsøkten, trenger du ikke lete lenger. Master Fitness Master XB 500 er en overdimensjonert sykkel utviklet for intensiv kondisjonstrening som i X-Fit. Alle komponenter er nøye utvalgt for å tåle den tøffe treningen denne typen maskiner utsettes for. Løftehjulet drives med reim, noe som gjør at det ikke slites like fort som det ville gjort med

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo