Bordtennisball test: De 6 beste bordtennisballene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 8 bordtennisballer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bordtennisball per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bordtennisball

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 8 bordtennisballer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste bordtennisball i nåtid.

STIGA Training 6-pack er din pålitelige treningspartner for alle dine multiballtreningsbehov. Den er designet med de samme spilleegenskapene og kvaliteten som mange konkurranseballer, slik at du kan simulere spillet med en ball som føles som ekte vare. Den er også flott for robottrening og kampspill.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Perform er en høykvalitets konkurranseball med ITTF-godkjenning for profesjonell bordtennis. Den er laget av de beste materialene, har en perfekt vekt og rundhet, og er godkjent for internasjonale konkurranser. STIGA Perform 100-pakken er en økonomisk måte å få fart på spillet ditt!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Master 6-pack ABS er den perfekte ballen for hobbyspilleren. Den har jevn hardhet og god spilleytelse, og er designet for å vare. ABS-materialet gir en slitesterk ball som ikke vil deformeres over tid, samtidig som den er myk nok til å sikre en god spilleopplevelse. Disse ballene er flotte for nybegynnere som ønsker å lære å spille bordtennis uten å bekymre seg for å knuse de dyre ballene.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Enten du er en profesjonell bordtennisspiller eller bare en fritidsspiller, er STIGA Cup ballen for deg. Med sin vurdering på 40+ er den den mest holdbare ballen på markedet og tåler ekstreme forhold. STIGA Cup 6-pack ABS er perfekt for alle som ønsker å kjøpe i bulk, og er lett å ha med seg rundt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tren som proffene med STIGA treningsballer. Disse treningsballene passer perfekt til multiballtrening, robottrening og kampspill. Du kan til og med bruke dem som erstatning for konkurranseballer. Med sin rundhet, vekt og stabilitet som ligner på mange konkurranseballer, er de perfekte for å utvikle ferdighetene dine.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo