Tennisracket test: De 12 beste tennisracketene (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 95 tennisracketer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tennisracket per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tennisracket

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 95 tennisracketer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tennisracket i nåtid.

Babolat Evo Drive tennisracket er den letteste racketen i Babolat-serien, med en vekt på kun 295g. Den er designet for å gi deg best mulig respons, kraft og kontroll. Med sitt store hode og åpne strengmønster gir den utmerket kraft og spinnpotensial.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Ezone 98 (305G) er en perfekt racket for nybegynnere til mellomnivåspillere. Det er en lett racket med en hodestørrelse på 98 kvadrattommer. Denne racketen har et åpent strengmønster, som gir økt kraft og spinnpotensial.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Vcore 100 Galaxy er en racket med et meget høyt nivå av kraft og kontroll. Det er en racket som tilbyr det beste fra to verdener. Rammen er litt tyngre enn standard Vcore 100 og dette gir den mer kraft. Hodet er litt lettere enn standard Vcore 100, noe som gir det mer kontroll.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Vcore 100 Galaxy (300 G) er en lett, høyytelsesracket for spilleren som ønsker å dominere spillet med fart og kraft. Den er laget for spillere som leter etter en rask, lett racket med god kontroll. Vcore 100 Galaxy har en aerodynamisk form og en oval hodeform som gir den en fordel i hastighet og kraft. Den todelte konstruksjonen gjør det enkelt å manøvrere mens

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tecnifibre Tfight 305 Rs er en høyytelsesracket fra Tecnifibre. Den er designet for spillere som ønsker å ta spillet sitt til neste nivå og få et forsprang på konkurrentene. Den har en hodestørrelse på 85in2 (645cm2) med en vekt på 300g. Denne racketen er ideell for middels spillere som ønsker å forbedre spillet sitt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Babolat Boost A er en tennissko som gir det ultimate innen komfort og ytelse. Den er designet for spilleren som ønsker å ta spillet sitt til neste nivå med en sko som er designet for å hjelpe dem med å yte sitt beste. Skoen har en innovativ mellomsåle som gir stabilitet og demping, samtidig som den tillater bevegelsesfrihet. Overdelen er laget av pustende mesh og syntetiske materialer som er slitesterke og gir støtte, mens den

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Babolats siste innovasjon innen tennisracketer, Babolat Pure Aero Lite, er designet for spilleren som søker en lettere og mer manøvrerbar ramme. Den har en sjenerøs hodestørrelse som gir mulighet for et større sweet spot, og er konstruert med Babolats Aero-teknologi for å gi maksimal kraft og kontroll.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Babolat Pure Aero Team Rafa er en tennisracket som er designet for den seriøse spilleren som krever det beste. Med en 100 % grafittramme og strengmønster gir denne racketen kontrollen og presisjonen du trenger for å dominere motstanderen din. Babolat Pure Aero Team Rafa har også en hodestørrelse på 100 kvadrattommer, noe som gir deg mer kraft til å ta kontroll over spillet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo