Pulsbelte test: De 12 beste pulsbeltene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 10 pulsbelter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste pulsbelte per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste pulsbelte

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 10 pulsbelter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste pulsbelte i nåtid.

Polar H10 pulssensor er den første og eneste bærbare som kan måle pulsen din med maksimal presisjon og overføre pulsverdien til ulike typer treningsapparater. Polar H10-sensoren er også kompatibel med Bluetooth® og ANT+. Den er perfekt for idrettsutøvere, treningsentusiaster og alle andre som ønsker å måle pulsen nøyaktig.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Polar H9 HR SENSOR BLE er en pulssensor av høy kvalitet. Den kommer med Polar Soft Strap og registrerer hjertefrekvensen nøyaktig fra brystet. Polar H9 fungerer utmerket med Polar Beat-appen, samt flere tredjepartsapper for trening – med andre ord er det enkelt å gjøre

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Garmin HRM-Swim er et must for enhver seriøs svømmer. Stroppen lagrer og videresender pulsdata til kompatible enheter, slik at du kan overvåke pulsen nøyaktig mens du trener. Stroppen er spesialdesignet for svømmere, med en antigli-stropp som ikke sklir av hodet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Med Garmin HRM-Dual™ kan du være trygg på at pulsdataene dine overføres på en mest mulig nøyaktig måte. Dette førsteklasses pulsbeltet overfører data via ANT+®-tilkobling og Bluetooth® Low Energy-teknologi i sanntid. Det trådløse designet gir også flere muligheter til å trene innendørs, utendørs og til og med online.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Garmin HRM-Pro er verdens første premium trådløse pulsmåler som kan pares med ANT + ® og Bluetooth®. Den er designet for idrettsutøvere som ønsker å få mest mulig ut av treningsøktene sine, og med sin kompatibilitet med tredjeparts treningsapper som Tacx, Zwift og mer, kan du ta treningen til neste nivå.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Spor pulsen og kondisjonsnivået ditt med vår nye, innovative enhet, Stages Pulse. Du trenger aldri å bekymre deg for å få hjerteinfarkt igjen. Med nøyaktig pulsmåling og et elegant design er det den perfekte måten å holde seg frisk.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

FINNLOs brystbelte er det perfekte tillegget til treningsrutinen din. Med en innebygd pulsmåler kan du nøyaktig spore pulsen din og opprettholde en sunn, effektiv treningsøkt. Beltet er justerbart og komfortabelt, så det er perfekt for enhver aktivitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Sigma Sigmasport er en analog pulsklokke av høy kvalitet som kan brukes med treningsutstyr som bruker ukodede signaler med en frekvens på 5 kHz. Den elastiske stroppen er komfortabel og slitesterk, noe som gjør denne enheten perfekt for alle typer treningsøkter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Enten du er en treningsguru eller bare har begynt, er TITAN Life Heart Rate Belt det perfekte verktøyet for å holde deg på sporet. Med trådløs tilkobling til treningsmaskinen og et pulsbelte vet du nøyaktig hvor hardt du jobber. Og med appen vår kan du til og med sette deg mål og overvåke fremgangen din.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Toorx HR brystbelte 5kHz er det perfekte tilbehøret for treningsrutinen din. Pulsmåleren måler hjertefrekvensen og overfører data til de mest kompatible 5 kHz-mottakerenhetene. Den komfortable og myke brystremmen kan vaskes. Kompatibel med de fleste Gymstick-enheter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om pulsbelte

Er pulsbelte nødvendig?

Mange lurer på om et pulsbelte er nødvendig. Et pulsbelte er en enhet som måler hjerterytmen din, og forteller deg hvor mange kalorier du har forbrent. Den måler også intensiteten på treningen din.

Pulsbelter er ikke nødvendig for å trene effektivt, men de kan være nyttige på følgende måter:

– De hjelper deg med å holde oversikt over pulsen din under trening – De gir tilbakemelding på hvor intens treningsøkten din var – De hjelper deg med å overvåke fremgangen din over tid.

Kan man bruke pulsbelte uten klokke?

Det finnes to typer pulsbelter: de som trenger en klokke for å fungere og de som ikke trenger en klokke for å fungere. Den første typen belte trenger en klokke fordi den bruker klokkens sensorer til å måle endringer i personens hjertefrekvens, mens den andre typen ikke trenger en fordi den har egne sensorer til dette formålet.

Hvor nøyaktig er pulsmåling på håndleddet?

Pulsmåling på håndleddet er ikke veldig nøyaktig fordi det er vanskelig å finne et pulspunkt og det er andre faktorer som gjør det unøyaktig.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo