Bordtennisbord test: De 12 beste bordtennisbordene (april 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 15 tennisbord, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bordtennisbord per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bordtennisbord

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 15 tennisbord som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste bordtennisbord i nåtid.

STIGA Winner Indoor er det perfekte bordet for de som elsker å spille bordtennis. Det unike systemet Compact gjør det enkelt å oppbevare, og det har en overflate av høy kvalitet som forbedrer ballens sprett. Med sine materialer av høy kvalitet er STIGA Winner Indoor et slitesterkt og langvarig produkt som vil få deg til å nyte spillet!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Enten du er en profesjonell bordtennisspiller eller bare liker å spille på fritiden, har STIGA det perfekte utendørsbordet for deg. Bordet er spesialbehandlet for å tåle varme, regn, fuktighet og kulde, slik at du kan nyte spillet uansett hvordan været er ute.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Bordtennis er en sport som krever presisjon og nøyaktighet. Du kan ikke bare spille det på et hvilket som helst gammelt bord. Derfor skapte vi STIGA Expert VM, et bord som kombinerer vår konstruksjon i verdensklasse med en 30 mm tykk bordplate for ultimat ytelse. Expert VM er konstruert for å gi deg den best mulige spilleopplevelsen med sin høykvalitetskonstruksjon og avanserte materialer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Premium Compact er et bordtennisbord i verdensklasse med det unike og trygge Super Compact-systemet. Denne modellen er forhåndsmontert for spill, så du kan spille med en gang! STIGA Premium Compact har en spilleflate laget av materialer av høy kvalitet som gir en jevn ballsprett og varig holdbarhet. Vi tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør for å gjøre spillet ditt morsommere, for eksempel vår enkle å installere

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi introduserer STIGA Premium Compact W, et bordtennisbord med et patentert Super Compact-system som er designet for å være mer plassbesparende og enkelt å montere. Med et elegant og moderne design er dette bordet perfekt for ethvert spillrom eller hjem.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Elite Roller Table er en game changer. Med en rask monteringstid på bare 15 minutter er dette bordet perfekt for de som alltid er på farten. Høydejusteringen og plassbesparende oppbevaringsalternativene lar deg oppbevare bordet ditt hvor som helst i hjemmet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA Midi Black Edition er bordtennisbordet du virkelig vil vise frem. Et mellomstort bordtennisbord i tidløst, svart design som ikke unnskylder seg og som lar deg ha en aktiv livsstil uten å gå på kompromiss med interiøret. Hvis du kjøper dette til noen til bursdagen deres, vil de takke deg i årene som kommer!

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Har du lett etter et bordtennisbord som er både stilig og funksjonelt? Se ikke lenger enn til STIGA Mini Black Edition. Dette bordet er lite nok til å passe inn i ethvert rom og har en elegant svart design som passer til ethvert hjem. Det følger også med et nett- og stolpesett, slik at du kan spille rett ut av esken.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Har du en bakgård, terrasse eller hage? Liker du å spille bordtennis? Vi har et perfekt utebord for deg! Seasons Outdoor er det mest eksklusive og solide utebordet fra STIGA. Den er laget for å stå ute i all slags vær – hele året. Du skrur bordet til bakken, noe som gjør at det står stødig på hvilken som helst grunn. Nå kan du spille bordtennis utendørs med vennene dine

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

STIGA er verdens ledende bordtennisbordprodusent, og vårt Easy Up bordtennisbord er et perfekt eksempel på hvorfor. Med sitt patenterte design som gjør det enkelt å montere og oppbevare, vil dette bordtennisbordet i full størrelse få deg til å spille på få minutter. Og med sin konstruksjon og materialer av topp kvalitet, vil Easy Up være din favoritt ping pong-partner i årene som kommer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ofte stilte spørsmål om Bordtennisbord

Hvilket bordtennisbord skal jeg velge?

Det finnes tre typer bordtennisbord: innendørs, utendørs og bærbare. Innendørsbord er vanligvis den dyreste typen, men de er også de mest holdbare og varer lenge. Utendørsbord koster mindre enn innendørs, men de varer ikke så lenge. Bærbare bord er det billigste alternativet, men de varer heller ikke så lenge som de to andre typer bordtennisbord fordi de er laget av tre.

Hvis du vil spille med vennene dine hjemme, vil et innendørsbord være det beste valget fordi det vil vare lenger enn et utendørs eller bærbart bord ville gjort. Hvis du vil leke ute eller på ferie, vil et utendørs eller bærbart bord være bedre for deg fordi de vil være rimeligere og lettere enn et innendørs.

Kan bordtennisbord stå ute?

Bordtennisbord kan stå ute under noen få forhold. Hvis bordet er laget av metall, bør det ikke stå ute hvis temperaturen kommer under frysepunktet. Hvis bordet er laget av tre, bør det heller ikke stå ute. Likevel er det laget noen bordtennisbord som egner seg godt til å være ute året rundt.

Hvor stort skal et bordtennisbord være?

Et bordtennisbord bør være minst 9 fot langt og 5 fot bredt. Denne størrelsen vil tillate et reguleringsspill å finne sted. Noen foretrekker et større bordtennisbord, men dette anbefales ikke. Et bord i regulert størrelse gir den beste spillopplevelsen og gjør at spillet kan spilles i sitt raskeste tempo. . En bordtennisball skal veie 3,7 gram. Størrelsen på en bordtennisball er 2,54 centimeter i diameter og 1 millimeter tykk For å lære mer om reglene for bordtennis, se her: http://en.wikipedia.org/wiki/Bordtennis

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo