Airtrack test: De 12 beste variantene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 27 airtracks, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste airtrack per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste airtrack

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 27 airtracks som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste airtrack i nåtid.

Bli mer aktiv med Abilica Active. AirTrack-matten vår er en perfekt treningsmatte for gymnastikk, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour og mer. Matten er 10 cm tykk og 4 x 1 meter. Den er også en del av Abilica Active-produktserien for å få barn mer aktive.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Abilica AirTrack er den perfekte treningsmatten for gymnastikk, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour og mer! Den er lett, enkel å bære rundt og oppbevare. Det er også en del av Abilica Active: en samling produkter for å gjøre barna mer aktive.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Vi er de første som tilbyr disse 3x1 meter Air Track-trampolinene, og vi gleder oss til du skal prøve dem ut. Disse er perfekte for all slags trening, fra gymnastikk til sprett rundt i huset. De er enkle å montere og leveres med et sikkerhetsnett, så de er trygge for alle.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gymstick AIR er den nyeste og mest avanserte oppblåsbare gymnastikkplattformen på markedet. Laget av høykvalitets, punkteringsbestandig PVC, er den perfekt for alle typer idrettsutøvere. Den er enkel å blåse opp og tømme på bare sekunder, slik at du kan ta den med deg overalt. Gymstick AIR er perfekt for mange bruksområder: cheerleading, gymnastikk, parkour, triks og mer. Med elastisiteten til

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

AirTrack Nordic AirSpot er en rund versjon av AirTrack og har utmerkede sprettfunksjoner. Den egner seg spesielt godt til krevende hopp. AirSpot er tilgjengelig i to størrelser og kan brukes alene eller sammen med andre AirTrack-produkter. Den er designet for bruk på snø, is, gress og sandoverflater.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 2 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo