Tennisracket for barn test: De 10 beste tennisracketene for barn (juli 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 27 tennisracketer for barn, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tennisracket for barn per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tennisracket for barn

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 27 tennisracketer for barn som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tennisracket for barn i nåtid.

Les også: Beste tennisracket

Yonex Vcore 26 Jr. er en junior tennisracket med en hodestørrelse på bare 98 kvadrattommer og en vekt på bare 10,6 gram. Den er perfekt for juniorer som akkurat har begynt å spille tennis og ønsker å ha lettere for å slå ballen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex er stolte av å introdusere den nyeste racketen i vår Vcore-serie, 98L. Med en vekt på 285g tilbyr denne Yonex-racketen en balanse mellom kraft og kontroll. 98L er perfekt for spillere som ønsker å forbedre spillet med en kraftigere racket.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Den nye Ezone 25 Jr er designet for unge spillere, med et mindre rackethode og en lettere vekt. Rammen er laget av grafitt med aluminiumshåndtak. Grepet er Ezone-designet og kommer i to farger: blått eller rosa.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Den perfekte racketen for spillere som liker å ha kontroll. Ezone 100SL (270G) er en lettvektsracket med en hodestørrelse på 100 sq. in. Racketten har Super Light-teknologien for en lettere racket, med hode og skaft laget av grafitt for bedre stabilitet og kontroll.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ezone 100L er en lettvektsracket som er perfekt for spillere som ønsker å bevege seg rundt på banen med letthet. Den har hodelysbalanse og en tynn stråle på 98 mm, noe som gjør det enkelt å manøvrere rundt på banen. Rakettens vekt kan justeres fra 285 til 310 g ved å bruke det medfølgende vektsettet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Yonex Vcore 98 Galaxy Black (285 G) er en 98-tommers racket fra Yonex sin Vcore-serie. Den har en hodestørrelse på 645 cm, en vekt på 285 gram og et balansepunkt på 335 mm. Raketten er laget av grafitt og har et åpent strengmønster.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo