Kreatin test: De 12 beste kreatin-tilskuddene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 21 kreatin-tilskudd, rangert etter best i test og basert på 1 anmeldelser fra brukere. Finn beste kreatin per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kreatin

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 21 kreatin-varianter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kreatin i nåtid.

KREA-BOLIC Triple Action Creatine er det mest avanserte kreatinproduktet på markedet. Krea-Bolic trippelmatrisekapslene inneholder ikke bare utmerkede ingredienser, men også en effektiv absorpsjonsteknologi. Dette produktet er blitt svært populær og selges i dag flere steder som f.eks. via Extreme Fitness, Gymgrossisten og Pro-kost.no.
Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Får du ikke nok kreatin i kostholdet ditt? Trener du ikke hardt nok? Vil du bli sterkere og bygge muskler? Få det originale kreatinmonohydratet i kapselform! Creatine Micronized 200 Mesh er et produkt av farmasøytisk kvalitet som inneholder rent mikronisert kreatinmonohydrat. Med disse kapslene vil du kunne få fordelene med kreatin uten noen av bivirkningene.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Få det beste fra begge verdener med Kre-Alkalyn® 2600 fra Swedish Supplements. Dette kreatinet er PH-buffret og trenger ikke en ladefase, så det fungerer direkte. Den inneholder også høydose kapsler som kan nå opp til 1300 mg! Dette produktet er flott for de som leter etter økt styrke og eksplosivitet, samt økt muskelvolum.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Kreatin er et kosttilskudd som har eksistert i flere tiår og som brukes av idrettsutøvere for å øke ytelsen. Den har alltid vært i pulverform, men Swedish Supplements har nå laget et nytt produkt: Creavolution Engine. Denne motoren inneholder kreatin i ulike velprøvde former som kan blandes med vann. Det smaker godt, er lett å blande, og vil gi deg utmerket løselighet i vann.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Star Nutritions Ultimate Creatine er den ultimate måten å få mest mulig ut av treningen og øke muskelstyrken og eksplosiviteten. Vi har gjort forskningen for deg, så alt du trenger å gjøre er å ta kreatinet vårt, som er bufret og hurtigvirkende. Kreatinet vårt binder ikke vann, så du kan trene hardt uten å bekymre deg for å ha en oppblåst følelse.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Du trenger ikke å være en pro-atlet for å få fordelene med kreatinmonohydrat. Kre-Alkalyn® er et patentert bufret kreatinmonohydrat som virker ved å hjelpe kroppen med å produsere adenosintrifosfat, som er nødvendig for energi mellom cellene. Dette betyr at du får mer energi og mindre muskeltretthet, noe som gir deg en urettferdig fordel i treningsstudioet og i hverdagen.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Vil du bli sterkere, raskere og ha mer muskler? Bruk deretter Self Real 100% Creatine. Det er det beste kreatintilskuddet på markedet. Det vil hjelpe deg å øke din styrke, eksplosivitet og muskelvekst. Det vil også forbedre treningsresultatene dine. Kreatin har blitt brukt i mange år av idrettsutøvere som vektløftere, kroppsbyggere, treningsutøvere og mange andre, og er en av de mest populære

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Vi er det eneste selskapet som produserer kreatinmonohydrat på en helt miljøvennlig måte. Vi unngår avfall ved å resirkulere hver siste dråpe vann og sørge for at produksjonsprosessen vår er så miljøvennlig som mulig. Vi sørger også for at kreatinet vårt er 100 % rent, noe som betyr at det ikke inneholder fyllstoffer eller tilsetningsstoffer.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Scitec 100% Creatine er et kosttilskudd som inneholder kreatinmonohydrat. Kreatin er en nitrogenholdig organisk syre som forekommer hos virveldyr. Om. 95% av kreatin i kroppen er lokalisert i skjelettmuskulaturen. Den bidrar til å levere energi til alle celler, og har vist seg å øke styrke, forbedre treningsresultatene og øke muskelveksten.

Se beste pris
Dagens beste pris: extremefitness.no

Ofte stilte spørsmål om kreatin

Blir man større av kreatin?

Kreatin er et stoff som finnes i kjøtt og fisk, som bidrar til å tilføre energi til muskler. Den er også tilgjengelig som et tillegg.

Det er mange myter om kreatin og dets effekter på kroppen, men sannheten er at det ikke gjør deg større. Det hjelper bare med muskelvekst og ytelse.

Kreatin har blitt brukt av idrettsutøvere i flere tiår fordi det kan forbedre deres ytelse i høyintensiv trening som vektløfting eller sprint.

Hva er fordelene og ulempene med kreatin?

De viktigste fordelene med kreatin er å øke styrke, kraft og muskelmasse.

Kreatin gjør dette ved å øke produksjonen av fosfokreatin som gir energi til ATP (adenosintrifosfat), en viktig energikilde i muskler, samt fremmer proteinsyntese i skjelettmuskelceller for å hjelpe til med å bygge og reparere muskler etter perioder med intens trening eller skade.

Kreatin har blitt kritisert for sine bivirkninger, som kan inkludere magekramper, diaré, dehydrering, muskelkramper og nyreproblemer.

Det diskuteres hvorvidt kreatin har negativ effekt på nyrene. Kreatintilskudd anbefales derfor ikke for personer med nyresykdommer eller de som har en historie med nyreproblemer.

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo