Dipstativ test: De 8 beste dipstativene (juni 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 6 dipstativ, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste dipstativ per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste dipstativ

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 6 dipstativ som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste dipstativ i nåtid.

Dypp deg til en bedre kropp med Gorilla Sports Dipstation! Få den perfekte treningen for overkroppen, med riktig utstyr for dukkert. Vi har en rekke dipstasjoner som du kan bruke for å komme i form, og vi hjelper deg med å få den perfekte diphøyden. Våre dip-stativ er solide og holdbare, laget for å vare gjennom år med dips og treningsøkter.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports dyppestasjon er et allsidig utstyr som lar deg trene en rekke øvelser på en sikker og effektiv måte. Denne dyppestasjonen kan brukes til dips, benløft, hengende roing, håndstående og til og med sittende pull-ups. Avstanden mellom de to håndtakene er 56,5 cm.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Du har tatt feil hele denne tiden! Det er på tide å bli dyppet eller dyppe godt. Slipp kjemikaliene for alltid med Master Fitness Master Dip. Vårt komplette sett har alt du trenger for sunn dypping i hjemmet ditt, holde deg organisert med både dipbeltet og dipstativet vårt, og se bra ut mens du gjør det.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Master Fitness Dip Handle er en fin måte å legge til en ny dimensjon til dippene dine. Håndtaket vil hjelpe deg å få mest mulig ut av treningen og hjelpe deg å presse deg gjennom de tøffe settene. Master Fitness Dip Handle er kompatibel med XT6-, XT8- og XT12-modellene.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger 1

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo